Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo

De Fritfabriek

0496 11 82 95
Berkenstraat 4,
2220 Heist-op-den-Berg

Website

Beschrijving

Bij De Fritfabriek in Heist-op-den-Berg leven ze frieten. Vandaar ook de naam “De Fritfabriek”. In deze frituur in het centrum van de gemeente Heist-op-den-Berg kan je terecht voor frieten met snack en een snelle bediening.

Frieten met snack

Bij frituur De Fritfabriek kan je dus terecht voor een heerlijk bakje frieten. Zoals bij vele frituren kan je hier frieten krijgen in verschillende maten zoals een kleine friet, een grote friet, een familiepak etc. Bij elke friet hoort uiteraard ook een saus. Verkies jij mayonaise, ketchup, stoofvleessaus, tartaar of nog iets anders?

Bij Je frietjes kan je een frituursnack nemen. Een aantal van de populaire keuzes zijn de curryworst, boulet, kippennuggets, viandel of cervela. Maar bij De Fritfabriek kan je zeker ook terecht voor een bicky burger, een ribster, kippensaté, stoofvlees of nog andere snacks.

Vergeet ook geen drankje wanneer je je frieten besteld. Cola, fanta, sprite, water of liever een pintje? Bij De Fritfabriek heb je voldoende keuze.

Afhalen of ter plaatste dineren

Bij frituur De Fritfabriek in Heist-op-den-berg kan je frieten afhalen, maar je kan ook ter plaatse dineren. De frituur heeft een ruime zaal waar je kan zitten om eventueel samen met vrienden of familie een frietje te eten. Doordat je hier ter plaatste kan eten, is ze ideaal om snel iets te eten wanneer je gaat shoppen in Heist-op-den-berg of wanneer je een voorstelling bent gaan kijken in het cultuurcentrum van de gemeente.

Hartje Heist-op-den-berg tussen lokale handelaars

De Fritfabriek ligt in het hart van de gemeente Heist-op-den-berg. Dit mag je echt letterlijk nemen. De frituur is gelegen naast het cultuurcentrum van “Heist”. Dit maakt de frituur een ideale eetgelegenheid nadat je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bent gaan kijken.

Ook in de buurt van de frituur zijn heel wat andere lokale handelaars van Heist-op-den-berg. Allemaal, stuk voor stuk, heel vriendelijke handelaars uiteraard. Je moet ze zeker eens bezoeken. En bij frituur De Fritfabriek kan je dan tussendoor terecht om iets te eten.

Contact

Wanneer je in Heist-op-den-Berg bent, moet je dus zeker eens een bezoekje brengen aan De Fritfabriek. Geniet van een heerlijke hap in de dineerzaal of op het gezellige terras. Of haal je frietje af en eet ze thuis op met je familie. Als je met de auto bent, kan je tijdens je bezoek aan de frituur je wagen wegzetten op de parking die gelegen is vlak voor de frituur. Heb je nog vragen? Neem dan zeker telefonisch contact op.

Deel deze pagina

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
wo
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
do
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
vr
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
za
16:30 - 22:00
zo
16:30 - 22:00

Categorie

Andere handelaars in Heist-op-den-Berg om te bezoeken

Garage_Liekens_Logo
Garage Liekens is al is gestart in 1950 in Wiekevorst. Sindsdien is de zaak doorgegeven van vader op zoon. Vandaag...
Garage_Philip_Logo
AD Garage Philip is een moderne garage met 30 jaar ervaring in het herstellen van verschillende automerken. Daarnaast maakt Garage...
t_Hoeveke_Logo
Fruit en groentenwinkel ‘t Hoeveke in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) is een synoniem voor dagverse groenten en fruit. ‘t Hoeveke is uw...

Gerelateerde handelaars

Lilshof_Logo
Taverne ‘T Lilshof is een gezellige familiezaak gelegen in een landelijk kader in de gemeente Lille. Bij ‘t Lilshof kan...
De_Biertuin_Poppel_Logo
In Poppel, het hart van de regio met de rijkste biercultuur, vind je De Biertuin terug. De Biertuin is een...
Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel...