Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo

De Fritfabriek

0496 11 82 95
Berkenstraat 4,
2220 Heist-op-den-Berg

Website

Beschrijving

Bij De Fritfabriek in Heist-op-den-Berg leven ze frieten. Vandaar ook de naam “De Fritfabriek”. In deze frituur in het centrum van de gemeente Heist-op-den-Berg kan je terecht voor frieten met snack en een snelle bediening.

Frieten met snack

Bij frituur De Fritfabriek kan je dus terecht voor een heerlijk bakje frieten. Zoals bij vele frituren kan je hier frieten krijgen in verschillende maten zoals een kleine friet, een grote friet, een familiepak etc. Bij elke friet hoort uiteraard ook een saus. Verkies jij mayonaise, ketchup, stoofvleessaus, tartaar of nog iets anders?

Bij Je frietjes kan je een frituursnack nemen. Een aantal van de populaire keuzes zijn de curryworst, boulet, kippennuggets, viandel of cervela. Maar bij De Fritfabriek kan je zeker ook terecht voor een bicky burger, een ribster, kippensaté, stoofvlees of nog andere snacks.

Vergeet ook geen drankje wanneer je je frieten besteld. Cola, fanta, sprite, water of liever een pintje? Bij De Fritfabriek heb je voldoende keuze.

Afhalen of ter plaatste dineren

Bij frituur De Fritfabriek in Heist-op-den-berg kan je frieten afhalen, maar je kan ook ter plaatse dineren. De frituur heeft een ruime zaal waar je kan zitten om eventueel samen met vrienden of familie een frietje te eten. Doordat je hier ter plaatste kan eten, is ze ideaal om snel iets te eten wanneer je gaat shoppen in Heist-op-den-berg of wanneer je een voorstelling bent gaan kijken in het cultuurcentrum van de gemeente.

Hartje Heist-op-den-berg tussen lokale handelaars

De Fritfabriek ligt in het hart van de gemeente Heist-op-den-berg. Dit mag je echt letterlijk nemen. De frituur is gelegen naast het cultuurcentrum van “Heist”. Dit maakt de frituur een ideale eetgelegenheid nadat je bijvoorbeeld een theatervoorstelling bent gaan kijken.

Ook in de buurt van de frituur zijn heel wat andere lokale handelaars van Heist-op-den-berg. Allemaal, stuk voor stuk, heel vriendelijke handelaars uiteraard. Je moet ze zeker eens bezoeken. En bij frituur De Fritfabriek kan je dan tussendoor terecht om iets te eten.

Contact

Wanneer je in Heist-op-den-Berg bent, moet je dus zeker eens een bezoekje brengen aan De Fritfabriek. Geniet van een heerlijke hap in de dineerzaal of op het gezellige terras. Of haal je frietje af en eet ze thuis op met je familie. Als je met de auto bent, kan je tijdens je bezoek aan de frituur je wagen wegzetten op de parking die gelegen is vlak voor de frituur. Heb je nog vragen? Neem dan zeker telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
wo
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
do
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
vr
11:30 - 13:30
| 16:30 - 22:00
za
16:30 - 22:00
zo
16:30 - 22:00

Categorie

Andere handelaars in Heist-op-den-Berg om te bezoeken

Groenboetiek_Orris_Logo
Groenboetiek Orris is meer dan enkel een bloemenwinkel. In deze winkel in Wiekevorst kom je terecht als je jezelf eens...
Garage_Liekens_Logo
Garage Liekens is al is gestart in 1950 in Wiekevorst. Sindsdien is de zaak doorgegeven van vader op zoon. Vandaag...
t_Hoeveke_Logo
Fruit en groentenwinkel ‘t Hoeveke in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) is een synoniem voor dagverse groenten en fruit. ‘t Hoeveke is uw...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Frituur Havermarkt in Geel is de moderne frituur barak. Deze kleine, gezellige frituur heeft de charmes van een goeie ouderwetse...
placeholder_logo
Paul en Jeanine heten je van harte welkom in Puur Frituur. In 2017 opende we onze frituur in Lichtaart, deelgemeente...
Sheerenhoef_Logo
‘s Heerenhoef is een B&B in oase van rust in de Retie. Midden in de Kempense natuur vind je ‘s...