Frituur_Den_Tipzak_Exterieur
Tourenaar_Favicon

Frituur Den Tipzak

Kerkenend 10,
2275 Lille

Frituur Den Tipzak vind je terug vlakbij den ingang van de kerk van Poederlee (Lille), in het centrum van het dorp. De frituur is nog een echt old-school frietkot dat je best een frietbarak of frietkot mag noemen. Den Tipzak wordt uitgebaat door 2 fantastische, supervriendelijke eigenaars die je de beste frieten uit de regio serveren. En dat doen ze de grootste glimlach.

Dat frituur Den Tipzak kwalitatieve frieten maakt, merk je aan het cliënteel. Niet alleen mag de frituur rekenen op een heel vast cliënteel, ze mag ook rekenen op een meerderheid van de inwoners van Poederlee als klant. Daarnaast is Den Tipzak ook heel populair bij de inwoners van de naburige dorpen zoals Lichtaart (Kasterlee) en Lille.

Locatie van Frituur Den Tipzak

Frituur Den Tipzak is door zijn locatie een enorm geschikte plek voor een tussenstop tijdens een fietstocht. Zo ligt de gemeente Poederlee (Lille) al in het centrum van de Antwerpse Kempen waar je heel wat groene natuur en fietstochten terugvindt om van te genieten. Daarnaast ligt het frietkot echt in het hart van de gemeente wat ze hee bereikbaar maakt en ook vlak bij een aantal leuke terrassen om na je frietje te genieten van een verfrissend drankje.

Terras beschikbaar

Binnen in de frituur vind je een paar plaatsen waar je je frietjes direct kan verorberen. Daarnaast is vlak voor de frituur een picknickbank voorzien waar het zalig is om te zitten bij goed weer. Voor een heerlijk frietje met de nodige frituursnack erbij moet je hier dus zeker eens binnen wandelen. Zet je GPS op “Kerkenend 10, Lille” en je zal de barak snel zien opduiken!

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
16:00 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00