Luchtfoto van frituur Den Tipzak in Poederlee. Door de ramen van de barak zie je binnenin klanten die staan te wachten op hun bestelling frieten.
placeholder_logo

Frituur Den Tipzak

Kerkenend 10,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Frituur Den Tipzak vind je terug vlak bij de ingang van de kerk van Poederlee (Lille), in het centrum van het dorp. De frituur is nog een echt old-school, rasecht Belgisch frietkot dat je best een frietbarak of frietkot mag noemen. Den Tipzak wordt uitgebaat door 2 fantastische, supervriendelijke eigenaars die je de beste frieten uit de regio serveren. En dat doen ze de grootste glimlach.

Dat frituur Den Tipzak kwalitatieve frieten maakt, merk je aan het cliënteel. Niet alleen mag de frituur rekenen op een heel vast cliënteel, ze mag ook rekenen op een meerderheid van de inwoners van Poederlee als klant. Daarnaast is Den Tipzak ook heel populair bij de inwoners van de dorpen in de buurt zoals Lichtaart, Kasterlee en Lille zelf. Hoewel het clienteel van Den Tipzak heel uitgebreid is, hoef je je echter geen zorgen te maken over de wachttijden. De uitbaters van de frituur zijn enorm ervaren en slagen er steeds opnieuw in om een snelle, maar ook kwalitatieve bediening te voorzien.

Locatie van Frituur Den Tipzak

Frituur Den Tipzak is door zijn locatie een enorm geschikte plek voor een tussenstop tijdens een fietstocht. Zo ligt de gemeente Poederlee, deelgemeente van Lille, al in het centrum van de Antwerpse Kempen waar je heel wat groene natuur en fietstochten terugvindt om van te genieten. Daarnaast ligt het frietkot echt in het hart van de gemeente wat ze heel bereikbaar maakt en ook vlak bij een aantal leuke terrassen plaatst om na je frietje met frituursnack en saus te genieten van een verfrissend drankje.

Terras beschikbaar

Binnen in de frituur vind je een paar plaatsen waar je je frietjes direct kan verorberen. Daarnaast is vlak voor de Den Tipzak in Poederlee een picknickbank voorzien waar het zalig is om te zitten bij goed weer. Voor een heerlijk frietje met de nodige frituursnack erbij moet je hier dus zeker eens binnen wandelen. Zet je GPS op “Kerkenend 10, Lille” en je zal de barak snel zien opduiken!

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
16:00 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Het logo van bloemenwinkel Amaryllis in Lille
Voor bloemen en planten samen met goed advies, moet je bij Bloemen Amaryllis in Lille zijn. Deze bloemenwinkel is al...
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...
Ontbijtzaak_Maurice_Logo
Maurice in Wechelderzande, deelgemeente van Lille, is een leuke en moderne ontbijtzaak waar je kan gaan genieten van een heerlijke...

Gerelateerde handelaars

Het_Rijk_Der_Zinnen_Logo
Het verbindende karakter van een banale koffieklets. Dat is het uitgangspunt van de stijlvolle creatieve koffiebar die je terugvindt in...
Het logo van Haute Frituur. De naam van de frituur staat in het midden met erboven de namen van de uitbaters (Jelle en Loren) en onder de frituurnaam het jaar waarin ze zijn begonnen.
Haute Frituur in Nijlen is een frituur die je de verfijnde kunst van echte Belgische frieten. Je vindt Haute Frituur...
placeholder_logo
Welkom in Nikky’s fritshop. In deze frituur wordt je hartelijk ontvangen door uitbaatster Nikky. Bij Nikky’s Fritshop in Vorselaar kan...