Luchtfoto van frituur Den Tipzak in Poederlee. Door de ramen van de barak zie je binnenin klanten die staan te wachten op hun bestelling frieten.
placeholder_logo

Frituur Den Tipzak

Kerkenend 10,
2275 Lille

Website

Beschrijving

Frituur Den Tipzak vind je terug vlak bij de ingang van de kerk van Poederlee (Lille), in het centrum van het dorp. De frituur is nog een echt old-school, rasecht Belgisch frietkot dat je best een frietbarak of frietkot mag noemen. Den Tipzak wordt uitgebaat door 2 fantastische, supervriendelijke eigenaars die je de beste frieten uit de regio serveren. En dat doen ze de grootste glimlach.

Dat frituur Den Tipzak kwalitatieve frieten maakt, merk je aan het cliënteel. Niet alleen mag de frituur rekenen op een heel vast cliënteel, ze mag ook rekenen op een meerderheid van de inwoners van Poederlee als klant. Daarnaast is Den Tipzak ook heel populair bij de inwoners van de dorpen in de buurt zoals Lichtaart, Kasterlee en Lille zelf. Hoewel het clienteel van Den Tipzak heel uitgebreid is, hoef je je echter geen zorgen te maken over de wachttijden. De uitbaters van de frituur zijn enorm ervaren en slagen er steeds opnieuw in om een snelle, maar ook kwalitatieve bediening te voorzien.

Locatie van Frituur Den Tipzak

Frituur Den Tipzak is door zijn locatie een enorm geschikte plek voor een tussenstop tijdens een fietstocht. Zo ligt de gemeente Poederlee, deelgemeente van Lille, al in het centrum van de Antwerpse Kempen waar je heel wat groene natuur en fietstochten terugvindt om van te genieten. Daarnaast ligt het frietkot echt in het hart van de gemeente wat ze heel bereikbaar maakt en ook vlak bij een aantal leuke terrassen plaatst om na je frietje met frituursnack en saus te genieten van een verfrissend drankje.

Terras beschikbaar

Binnen in de frituur vind je een paar plaatsen waar je je frietjes direct kan verorberen. Daarnaast is vlak voor de Den Tipzak in Poederlee een picknickbank voorzien waar het zalig is om te zitten bij goed weer. Voor een heerlijk frietje met de nodige frituursnack erbij moet je hier dus zeker eens binnen wandelen. Zet je GPS op “Kerkenend 10, Lille” en je zal de barak snel zien opduiken!

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
16:00 - 21:00
vr
11:30 - 21:00
za
11:30 - 21:00
zo
11:30 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lille om te bezoeken

Slaapboerke_Sfeerfoto
Slaapboerke_Logo
Romantisch slapen in het groen. Bij het Slaapboerke slaap je in een gezellige woonwagen in de wei. ‘S morgens word...
Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...
Van_Peer_Mode_Poederlee_Sfeerbeeld
Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode in Poederlee is één van drie winkels van Van Peer Mode en is een kledingwinkel voor mensen...

Gerelateerde handelaars

Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo
Muziekcafé De Saloed in Rijkevorsel is misschien wel het gezelligste café van Rijkevorsel en omstreken. Hier kom je om een...
t_ijsbolleke_Sfeerbeeld
t_ijsbolleke_Logo
‘T Ijsbolleke in Oosterlo (Geel) heeft heerlijk vers, zelfgemaakt ijs in de aanbieding. Zaakvoerder Peter Verlinden maakt zelf zijn ijsjes...
De_Dorpspomp_Sfeerbeeld
De_Dorpspomp_Logo
De Dorpspomp in Herselt is het gezelligste volkscafé van de hele Kempen. Bij ons kan je steeds terecht voor een...