De vleestoog van frituur Unikamp in Aarschot rijkelijk gevuld met verschillende soorten frituursnacks en sauzen.
Het logo van frituur Unikamp in Aarschot. Een zakje frieten met een gezichtje naast de naam van de frituur.

Frituur Unikamp

016 56 19 39
Diestsesteenweg 53a,
3200 Aarschot

Website

Beschrijving

Frituur Unikamp is een leuke frituur barak in Aarschot. Je vindt het frietkot op de parking van interieurwinkel Unikamp aan de Diestsesteenweg in de richting van Rillaar. In de regio staat de frituur bekend omwille van zijn steeds verse frietjes. Daarnaast heb je een uitgebreid aanbod aan heerlijke frituursnacks. Zo kan je je frieten vergezellen van een curryworst, Bicky Burger, loempia, viandel, saté of nog iets anders. Uiteraard kan ook je favoriete saus zoals mayonaise of ketchup niet ontbreken.

Huisbereide gerechten

Bij Frituur Unikamp moet je zeker eens langs gaan voor de heerlijke, huisbereide gerechten. Naast de frieten die dagelijks vers worden gemaakt, heeft de frituur namelijk ook een heel aantal heerlijke gerechten die in huis worden bereid. Zo zijn er de uitstekende stoofvleessaus, smakelijke goulash en geweldige vol-au-vent. Een echte aanrader!

Belegde Broodjes

Frituur Unikamp is gelegen in een gebied met heel wat ondernemingen in de buurt. Hier zijn dagelijks dan ook heel wat werknemers die hier werken. Voor alle werknemers die in het gebied werken en mensen die ‘s middags passeren aan de Diestsesteenweg, heeft frituur Unikamp een aanbod aan belegde broodjes voor je lunch. Ben je je lunch vergeten of gewoon zin in een heerlijk broodje? Dan kan je terecht bij frituur Unikamp. Hier heb je keuze uit een mooi aanbod aan heerlijke koude broodjes zoals een smos kaas-hesp of een broodje gezond, maar ook warme broodjes zoals een broodje boulet zit in de mogelijkheden. Voor een volledig overzicht van de broodjes, moet je zeker eens bij de frituur passeren.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
11:00 - 20:00
do
Gesloten
vr
11:00 - 21:00
za
11:00 - 21:00
zo
11:00 - 14:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Aarschot om te bezoeken

Textiel_Van_der_Borght_Exterieur
Textiel_Van_der_Borght_Logo
Textiel Van Der Broght is al 4 generaties de plek in Aarschot waar jij alle tectielproducten kan halen. Dit kan...
Voorkant van frituur Marina met zicht op de ingang
placeholder_logo
In frituur Marina in Aarschot bakken uitbaters Luc en Marina al 32 jaar lang frietjes met enorm veel liefde. Deze...
Huis_Van_Katoen_Exterieur
Huis_Van_Katoen_Logo
In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of...

Gerelateerde handelaars

De voorgevel van frituur Domino met grote ramen. De deur naar binnen staat open.
Logo van frituur Domino. De naam van de frituur staat in een cirkel. De 'i' is vervangen door 3 frieten. Onder de naam staan een aantal cirkels als een dominosteen.
Bij Frituur Domino in Herenthout vind je een top frituur aan uitstekende prijzen. De frieten van frituur Domino staan in...
Voorkant van frituur Las Patatas in Poederlee met grote ramen en boven de ingang een geel bord met in grote rode letters "Las Patatas" en daarbij ook de woorden "Frituur", "Snacks", "Broodjes" en "Chinese Keuken"
placeholder_logo
Frituur Las Patatas in Poederlee (Lille) is al jaren een vaste waarde in het dorpszicht. Menig mensen in Poederlee zijn...
Buitenkant van eetcafé 't Ligtdaar. Zowel aan de voorkant als de zijkant van het café zie je luifels voor een tuinterras. De terrassen zelf zijn afgeschermd door groene hagen.
Het logo van eetcafé 't Ligtdaar. Een gestyleerde notatie van de naam.
Welkom in eetcafé ‘t Ligtdaar. Een gezellig terras, verscholen achter groene hagen langs het rondpunt, HET centrum van Lichtaart, goed...