Garage_Liekens_Exterieur
Garage_Liekens_Logo

Garage Liekens

014 70 03 84
Herenthoutseweg 40,
2222 Wiekevorst

Website

Beschrijving

Garage Liekens is al is gestart in 1950 in Wiekevorst. Sindsdien is de zaak doorgegeven van vader op zoon. Vandaag staat de derde generatie van Liekens, 3 broers, in voor het reilen en zeilen van de garage. Elk heeft zijn specifieke specialisatie. Hierdoor kan Garage Liekens je vandaag de dag een uitgebreid gamma aan diensten aanbieden voor verschillende merken.

Hoofdealer SsangYong

Garage Liekens is officieel hoofddealer van het merk SsangYong sinds 1994. Dit Koreaans automerk staat bekend vanwege zijn kwalitatieve, betaalbare 4WD’s en SUV’s. In België is het SsangYong merk iets minder gekend, maar ondertussen wel stilaan in opmars. Steeds meer mensen kiezen voor de degelijke kwaliteit en betaalbaarheid die het merk te bieden heeft. En waar kan je SsangYong beter ontdekken dan bij de hoofddealer.

Doordat Garage Liekens hoofddealer is van SsangYong ben je hier steeds zeker van een degelijke dienstverlening. De mechaniekers van de garage zijn volledig opgeleid en ervaren in het werken aan SsangYong auto’s en door de jarenlange ervaring kunnen de verkopers je ook perfect vertellen wat de voor- en nadelen van het merk zijn. Dankzij het professioneel en deskundig advies van de medewerkers van Garage Liekens maak je de juiste keuze en geniet je nog jarenlang van je nieuwe SsangYong.

Mercedes rechtstreeks uit Stutgart

Naast SsangYong verdeelt Garage Liekens uit Wiekevorst ook Mercedes-Benz auto’s. Deze auto’s worden altijd rechtstreeks bij de fabrikant in Stuttgart aangekocht. Er is dus geen distributeur tussen de bron en jouw Mercedes garage. Dit maakt dat prijzen gunstig zijn en onderdelen snel kunnen worden besteld en geleverd. Door het contact met de fabrikant, zijn de medewerkers van Garage Liekens ook steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes van het automerk waardoor ze jou een betere dienstverlening kunnen aanbieden.

Volkswagen en Audi specialist

Met Fréderic Liekens heeft Garage Liekens een echte specialist in huis op het vlak van Audi en Volkswagen. Heb je dus stukken aan je Volkswagen Polo of Golf of heeft je Audi A4 een onderhoud nodig? Bij Garage Liekens kan je altijd terecht voor alle herstellingen en onderhoud aan je Audi of Volkswagen auto’s.

Tweedehands auto’s

Naast nieuwe auto’s die rechtstreeks van de fabrikant komen, kan je bij Garage Liekens ook altijd terecht voor de aankoop van een tweedehands auto. Door een tweedehands auto aan te kopen bij Garage Liekens, kan je erop vertrouwen dat je kwaliteit kiest voor een lage prijs. Alle auto’s worden namelijk steeds door de eigen techniekers nagekeken voor verkoop. Samen met een degelijke service na verkoop garandeert Garage Liekens je zo steeds dat je nog heel lang kan genieten van je aankoop.

Contact

Om een nieuwe auto aan te kopen of een herstelling te laten doen aan je SsangYong, Mercedes-Benz, Volkswagen, Audi of ander automerk, ga gerust eens langs bij Garage Liekens. Je vindt de garage op de Herenthoutseweg in Wiekevorst, deelgemeente van Heist-Op-Den-Berg. Dit is de centrale baan tussen Wiekevorst dorp en het centrum van Herenthout. Om zeker te zijn dat de specialist voor jouw automerk in de garage aanwezig is, kan je altijd telefonisch een afspraak maken.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 12:00
di
09:00 -
wo
-
do
-
| 13:00 - 19:00
vr
-
| 13:00 - 19:00
za
- 15:00
zo
Gesloten

Categorie

Andere handelaars in Wiekevorst om te bezoeken

Garage_Philip_Logo
AD Garage Philip is een moderne garage met 30 jaar ervaring in het herstellen van verschillende automerken. Daarnaast maakt Garage...
placeholder_logo
Sleutel gebroken of verloren? Slotenmakerij Eric staat voor u klaar. Bij Slotenmaker Eric ga je om een nieuw slot of...
placeholder_logo
Bij De Fritfabriek in Heist-op-den-Berg leven ze frieten. Vandaar ook de naam “De Fritfabriek”. In deze frituur in het centrum...

Gerelateerde handelaars

Garage_Holemans_Logo
Met Garage Holemans in Zoerle-Parwijs (deelgemeente van Westerlo), kies je voor een expert op het vlak van Honda auto’s. Al...
Het logo van garage Dams met onder de naam "Dams" de tekst "Uw Nissan en Hyundai verdeler"
Garage Dams is uw autospecialist in Geel. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of moeten er herstellingen gedaan...
Garage_Hufkens_Logo
Garage Hufkens is een kleine, onafhankelijke garage in Vorselaar waar de klant centraal staat en waar een auto onmiddellijk aan...