Basispakket

Geef je zaak een virtuele tweeling

Het werven van nieuwe klanten kost 10x zo veel als je bestaande klanten heractiveren. Maar wat als je nieuwe klanten al je bestaande klanten worden?

Laat nu een virtuele tweeling van jouw bedrijf maken. Zo’n vrituele tweeling ziet eruit als een Google Streetview voor de showroom van je zaak. Dankzij die tweeling kunnen mensen als eens van thuis door je bedrijf wandelen alsof ze ter plaatse zijn. Hierdoor worden deze mensen virtuele kanten van je bedrijf en zullen ze makkelijker ook fysiek bij je binnen wandelen.

Bekijk hier een voorbeeld

 
Persoonlijke gegevens
Voornaam *
Achternaam *
email *
Adres van aanvraag
Straat +nr *
Postcode *
Gemeente *
Extra
Opmerkingen

Het aanbod

Het anbod van Tourenaar bestaat uit drie luiken. Een profielpagina is de basis waarop potentiële klanten je kunnen terugvinden. Een virtual tour als een Google Streetview voor je bedrijf stelt je klanten in staat om virtueel door je showroom te wandelen. De eersteklas persoonlijke service van Tourenaar zorgt ervoor dat jij volledig ontzorgt wordt.

Dankzij deze drievuldigheid schittert je bedrijf in no-time online en is je showroom 24u/7 geopend voor het publiek.

Profielpagina

Een profielpagina op Tourenaar brengt alle informatie over je bedrijf bij elkaar in één overzichtelijke informatiepagina die klanten makkelijk kunnen terugvinden.

Virtual Tour

Geen online visitekaartje, maar breng je bedrijf tot bij je klanten. In een Virtual Tour van Tourenaar kunnen je klanten virtueel rondlopen in jouw zaak.

Service

Geen gedoe met moeilijke en lange tutorials. Bij Tourenaar krijg je één aanspreekpunt met een expert die je alle zorgen ontneemt en je bedrijf online laat schitteren.

Prijs

Basispakket

10/maand

+ €300 opstart

Bedrijfspagina
Vritual tour
Persoonlijk aanspreekpunt

Waarom Tourenaar?

Het basispakket van Tournaar is een betaalbare oplossing voor kleine zelfstandigen. Dit pakket covert alles wat zelfstandigen nodig hebben voor een digitale versie van hun handelszaak. Tourenaar gaat hierin veel verder dan andere platformen. Je bedrijf krijgt niet enkel een SEO-geoptimaliseerde profielpagina, maar ook een virtuele tweeling waar klanten 24u/7 kunnen door wandelen alsof ze echt in je showroom staan. Als handelaar krijg jij één aanspreekpunt met een expert die luistert naar jouw verhaal, meedenkt met je bedrijf en je van A tot Z helemaal bijstaat en zorgt dat jouw klanten de meest geoptimaliseerde ervaring krijgen.

Tourenaar
Alternatieven
Overzichtelijke bedrijfsinfo
SEO geoptimaliseerd
Sommigen
Links voor rechtstreeks klantcontact
Sommigen
Professionele fotografieservice
Virtual tour
Persoonlijke contactpersoon