De_Biertuin_Poppel_Sfeerbeeld_1
De_Biertuin_Poppel_Logo

De Biertuin

+32 14 29 10 39
Beekseweg 21,
2382 Ravels

Website

Beschrijving

In Poppel, het hart van de regio met de rijkste biercultuur, vind je De Biertuin terug. De Biertuin is een gezellige zomerbar waar je kan genieten van de groene natuur van Poppel, een heerlijke lunch en – uiteraard – een geweldige selectie aan Kempense streekbieren.

Food and drinks

Na 2 jaar gesloten te zijn, is De Biertuin in de Ravelse deelgemeente Poppel terug open met food en drinks. Net zoals voor de sluiting brengt de bar je een geweldig menu aan lunch om van te smikkelen. Bij die lunch hoort uiteraard ook een drankje en daar heeft De Biertuin de nagel op de kop getikt. Met een selectie aan Kempense streekbieren kan je hier genieten van het meest fantastische wat België te bieden heeft. Voor mensen die niet zo’n fan zijn van bieren, heeft De Biertuin ook een wijnkaart die je zeker eens moet bekijken.

Optredens

Bij De Biertuin vind je niet enkel eten en drank, maar ook amusement en entertainment. Zo heeft de bar een vernieuwd podium voor muzikanten. Regelmatig zullen hier ook optredens worden gehouden. Houd zeker de kalender in het oog voor je favoriete bandje of ga eens langs om nieuwe muziek te ontdekken.

Binnenruimte

De Biertuin in Poppel heeft dan wel 2 jaar gesloten geweest, de uitbaters zijn niet blijven stil zitten. Met trots presenteren ze dan ook de nieuwe Biertuin Binnenruimte. Dankzij deze nieuwe binnenruimte kan je ook gaan genieten van De Biertuin wanneer het weer iets minder fantastisch is. Je hoeft dan ook niet meer te vertrekken uit de Biertuin wanneer er wat nattigheid uit de lucht begint te vallen. In België weet je natuurlijk, maar nooit met het weer. Gelukkig heeft De Biertuin aan alles gedacht.

Contact

Zin in een heerlijk biertje bij een prachtige zonsondergang in de zomer? Of wil je rustig iets eten op een groen terras? Dan moet je snel even bij De Biertuin langs gaan. Deze bar heeft rust, gezelligheid en geweldig eten en drinken troef. Je zult het je niet beklagen dat je er bent langs geweest.

Je vindt De Biertuin op Beekseweg 21 in Poppel, deelgemeente van Ravels. Dat is midden in het groen en vlak bij de Nederlandse grens. Zo is de bar ideaal gelegen voor als je een fietstocht maakt langs de Belgisch-Nederlandse grens, als je op weg bent naar Nederland of wanneer je als Nederlander ook eens wil genieten van de iets minder gekende, fantastische, lokale streekbieren uit de Belgische Kempen.

Wil je zeker zijn dat je een plekje hebt om rustige te zitten voor de lunch op het groenste terras van het noorden van de Antwerpse Kempen? Reserveer dan je plek en neem telefonisch contact op.

Seizoensbedrijf

De Biertuin in Poppel is een zomerbar. Tijdens de winter zijn de deuren dan ook gesloten.
0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
Gesloten
do
12:00 - 00:00
vr
12:00 - 00:00
za
12:00 - 00:00
zo
12:00 - 00:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Ravels om te bezoeken

De_Tweewieler_Logo
Een grote moderne fietswinkel met vele jaren expertise. Dat is wat je van De Tweewieler in Ravels mag verwachten. Hier...

Gerelateerde handelaars

Logo van frituur Domino. De naam van de frituur staat in een cirkel. De 'i' is vervangen door 3 frieten. Onder de naam staan een aantal cirkels als een dominosteen.
Frituur Domino, gelegen aan de rustige rand van de gemeente Herenthout, is een frituur met frieten van top kwaliteit aan...
Plein_15_Logo
Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15...
Logo van Frituur 't Specialleke. Een tipzak met frieten in, met daarop de tekst "Frituur Broodjesbar 't Specialleke"
Frituur en broodjesbar ‘t Specialleke in As is een moderne frituur in het centrum van een groene gemeente. Bij ‘t...