placeholder_logo

t Stoffenwinkeltje Veerle

014 84 09 48
Kapellestraat 30A,
2431 Veerle

Website

Beschrijving

In ‘t Stoffenwinkeltje in Veerle (Laakdal) heet zaakvoerster Karin Nuyts je welkom. Hier vind je alles om zelf kledij te gaan maken. Uiteraard heeft ‘t Stoffenwinkeltje voornamelijk een enorm uitgebreid aanbod aan leuke stoffen in het gamma, maar ook naalden, garen, katoen, textielverf, elastiek, voeting… kan je hier verkrijgen.

Omdat zaakvoerster Karin zelf ook enorm veel bezig is met naaien en leuke kleren te stikken, heeft ze heel veel ervaring die ze graag met jouw deelt. Of je nu niet weet waar te beginnen of eerder vast zit op een specifiek punt in het maken van een blouse of iets anders, Karin van ‘t Stoffenwinkeltje in Veerle helpt je graag verder met alle advies.

Ben je zelf niet zo’n naaiwonder? Dan kan je in ‘t Stoffenwinkeltje ook altijd terecht om kleding op maat te laten maken of voor het retoucheren van je kledij. Of het nu gaat om een broek korter te maken, een rok smaller of de mouwen van een hemd korter, in ‘t Stoffenwinkeltje worden alle kleding professioneel bijgewerkt.

Tot slot biedt ‘t Stoffenwinkeltje ook droogkuis diensten aan. Breng al je kleding die nood heeft aan een speciale droogkuis behandeling hier binnen. Je krijgt een ticket dat aantoont wat je binnen bracht en waarmee je later je kleding kan afhalen. ‘t Stoffenwinkeltje zorgt dan voor de droogkuis behandeling die je kleding terug proper en mooi maakt.

‘t Stoffenwinkeltje is gelegen in het centrum van Veerle, een rustige deelgemeente van het al even rustige Laakdal. De winkel is gelegen naast de woning van zaakvoerster Karin, recht tegenover de basisschool van Veerle. Voor de winkel, die in een verkeersluwe fietsstraat ligt, zijn een paar parkeerplaatsen voorzien voor wie van iets verder uit de buurt komt. Zo is ‘t Stoffenwinkeltje ook toegankelijk voor wie uit een buurgemeente komt.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
- 17:00
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
Gesloten
za
09:00 - 16:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente