Buurtwinkel_Nancy_Sfeerbeeld
Buurtwinkel_Nancy_Logo

Buurtwinkel Nancy

0470 54 19 87
Zandstraat 50,
2431 Laakdal

Website

Beschrijving

Buurtwinkel Nancy is een kleine, gezellige buurtwinkel in het groene Veerle, deelgemeente van Laakdal. Deze winkel is nog een kleine buurtwinkel zoals je vroeger in elke gemeente wel eentje tegen kwam. Net als toen, staat Buurtwinkel Nancy garant voor een persoonlijke aanpak waarbij je steeds vriendelijke wordt ontvangen en waar jij als klant primeert. Een persoonlijke aanpak is dan ook vanzelfsprekend.

Rustig en centrale ligging

Buurtwinkel Nancy is gelegen in een rustige straat van Veerle. Recht tegenover de buurtwinkel vind je feestzaal en café Het Buurthuis. Een paar meter verder is de kerk van Veerle. Buurtwinkel Nancy is dus enorm centraal gelegen in Veerle. De buurtwinkel kan je op slechts enkele minuten bereiken van eender aar in de gemeente Veerle.

Veerle zelf is een kleine deelgemeente. Hierdoor is de buurtsupermarkt gelegen vlakbij uitgestrekte natuur en is hij ideaal te bereiken per fiets. Voor auto’s uit buurgemeenten zoals Laakdal, Averbode en Blauberg zijn er voor de buurtwinkel een paar parkeerplaatsen voorzien. Verder is er in de buurt, op slechts enkele meters van de winkel, ruim voldoende parkeermogelijkheid.

Specialiteiten

De specialiteiten van Buurtwinkel Nancy zijn samengestelde geschenken en ontbijtmanden. Deze zijn ideaal om te geven bij een verjaardag, pensioen, valentijn, Kerstmis, nieuwjaar of andere speciale gelegenheid. Ben je uitgenodigd voor een diner? Ook dan zijn de geschenken en geschenkmanden van Buurtwinkel Nancy ideaal als bedanking of cadeau. Ga voor een persoonlijk geschenk dat op maat is samengesteld dan ook zeker eens langs.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

07:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
di
07:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
wo
Gesloten
do
07:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
07:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
za
07:00 - 18:00
zo
07:00 - 12:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Laakdal om te bezoeken

t_Krantje_Laakdal_Exterieur
placeholder_logo
‘T krantje in Veerle (Laakdal) is een grote, moderne krantenwinkel. In deze winkel vind je jouw lokale handelaar voor kranten,...
Baby-_en_kinderkledij_Klein_Duimpje_Exterieur
placeholder_logo
Baby- en Kinderboetiek Woody Concept Klein Duimpje is een kledingwinkel in het centrum van Veerle (Laakdal) die gespecialiseerd is in...
Een winkelgang in de serres van Tuincentrum Bloemenland met links een ruim assortiment aan planten en rechts winkelrekken met bloempotten.
placeholder_logo
Tuincentrum Bloemenland in Veerle (Laakdal) is jouw one-stop-shop voor alles voor je tuin. Hier vind je bloemen en planten, potten...

Gerelateerde handelaars

De winkel van Appelen Roes in Herentals. Een mooie gerenoveerde hoeve met een witte zijgevel waar de ingang van de winkel in gemaakt is met een parking voor.
Het logo van Appelen Roes. Twee uitgestoken handen met appelen met daarop de naam van Appelen roes en de tekst "Op smaak geplukt"
De Appelen Roes winkel in Herentals is 1 van de 3 winkels van familiebedrijf Appelen Roes. Als fruitteler kweken wij...
De voorgevel van Appelen Roes in Zoersel. Een prachtig gerenoveerd pand met grote ramen. Bovenop en dak staat een grote appel.
Het logo van Appelen Roes. Twee uitgestoken handen met appelen met daarop de naam van Appelen roes en de tekst "Op smaak geplukt"
Welkom in de winkel van Appelen Roes in Zoersel. Bij Appelen Roes koopt u vers, zelfgekweekt fruit zoals appelen, peren...
Charlotte_Exterieur
placeholder_logo
Bij Charlotte in Mechelen haal jij je verse groenten en fruit. Deze groenten en fruitwinkel voorziet je ook van huisbereide...