Huis_Van_Katoen_Sfeerbeeld
Huis_Van_Katoen_Logo

Huis van Katoen

016 23 54 52
Bogaardenstraat 4 3200 Aarschot,
3200 Aarschot

Website

Beschrijving

In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of andere te naaien. Hier kan je terecht voor alles van a tot z van je naaiwerk. De winkel is ook de plek voor alle soorten mensen die naaien. Van beginner tot ervaren rot. Iedereen kan hier vinden wat je nodig hebt.

Stoffen

De naam ‘Huis van Katoen’ heeft de stoffenwinkel niet gestolen. Dit is DE plek om je stof te kopen. Je vindt hier een groot aanbod aan verschillende motieven en stoffen. Het aanbod aan stoffen veranderd regelmatig om steeds een mooi nieuw aanbod te kunnen aanbieden dat de trends van het moment volgt. Het Huis van Katoen werkt ook met verschillende collecties aan stoffen die allemaal tot een bepaald thema horen. Zo vind je steeds de perfecte stof die bij jouw project past.

Toebehoren

Met stof alleen kan je nog geen kleedje of een jurk maken. Soms moet je ook gewoon een broek kunnen inkorten of een nieuwe rits in een jas zetten. Hiervoor heb je iets anders nodig dan stof. Om te kunnen naaien moet je ook materialen als naald, garen, scharen, elastieken, ritsen of andere zaken hebben. Ook voor deze toebehoren kan je bij het Huis van Katoen terecht.

Patronen

Je wil een nieuwe jas of trui maken, maar hebt geen idee waar te beginnen. Bij Huis van Katoen vind je verschillende patronen en patroonboeken die je kan kopen aan heel interessante prijzen. De winkel heeft een leuke hoek waar je kan snuisteren tussen alle boeken, magazines en patronen die Huis van Katoen te bieden heeft. Daarnaast kan je ook online op de website verschillende patronen en patroonboeken terugvinden.

Naaimachines

Wat Huis van Katoen in Aarschot extra speciaal maakt is dat de winkel ook naaimachines aanbiedt. Bij vele naaiwinkels kan je terecht voor een selectie stof en extra benodigdheden zoals naald en draad. Bij Huis van Katoen kan je echter ook terecht voor een naaimachine. Zo biedt deze naai- en stoffenwinkel een veel completer aanbod. Hier kan je echt terecht voor alles voor het naaien. Dat maakt het makkelijk voor jouw. Huis van Katoen is een one-stop-shop voor iedereen die graag naait.

Workshops

Hulp nodig bij het starten met naaien? Of wil je graag mensen leren kennen met dezelfde intresses als jij? Dan kan je terecht in één van de vele workshops. Huis van Katoen biedt op regelmatige basis workshops aan voor een breed publiek. Zelfs workshops voor kinderen zijn een mogelijkheid bij Huis van Katoen. In deze workshops leer je zaken zoals een shirt, zwemzak of blouse maken, maar ook zaken zoals bijvoorbeeld een wallet.

Bakstenen en online winkel

Huis van Katoen heeft een bakstenen winkel waar je terecht kan van dinsdag tot zaterdag. In deze winkel in het centrum van Aarschot, in de bogaardenstraat 4, zie je de producten en kan je de kwaliteit zelf voelen. Het team van Huis van Katoen staat je ook graag bij met deskundig advies om je verder te helpen met alle vragen. Als je goed weet wat je zoekt, kan je ook op de website van Huis van Katoen terecht. Hier vind je een handige webshop waar je makkelijk navigeert naar de items die jij nodig hebt. Je hebt hier snel en makkelijk online bestelt en de winkel geeft je graag de keuze om je bestelling af te halen of te laten opsturen.

Toch nog vragen voor je de winkel wil binnen wandelen? Neem dan snel telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 - 17:00
wo
09:30 - 17:00
do
09:30 - 17:00
| 19:00 - 22:00
vr
09:30 - 17:00
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Aarschot om te bezoeken

Textiel_Van_der_Borght_Logo
Textiel Van Der Broght is al 4 generaties de plek in Aarschot waar jij alle tectielproducten kan halen. Dit kan...
placeholder_logo
In frituur Marina in Aarschot bakken uitbaters Luc en Marina al 32 jaar lang frietjes met enorm veel liefde. Deze...
Het logo van frituur Unikamp in Aarschot. Een zakje frieten met een gezichtje naast de naam van de frituur.
Frituur Unikamp is een leuke frituur barak in Aarschot. Je vindt het frietkot op de parking van interieurwinkel Unikamp aan...

Gerelateerde handelaars

Elka_Logo
Elka handwerken in Lille is een klein en gezellige naaiwinkel met heel wat naai- en breimateriaal. Voor alle creativelingen is...
Pepatchi_Logo
Pepatchi in Bouwel is het naaiatelier van Patricia Peeters. Hier kan je terecht met alle problemen met je kledingstukken. Dankzij...
Ivany_Logo
Ivany naaibenodigdheden en modeaccessoires is uw specialist voor al uw naaiwerken en de benodigdheden hiervoor. In deze naaiwinkel kan je...