T_Ritske_Logo

‘T Ritske

03 484 67 21
Maalderstraat 40,
2243 Zandhoven

Website

Beschrijving

Scheur in je broek? Dan is ‘T Ritske de plek waar je moet zijn. ‘t Ritske is een naaiwinkel in Pulle (Zandhoven) waar je alles terug vind voor je eigen naaiwerken en waar je terecht kan voor retouches en andere diensten.

Naaiwinkel

‘T Ritske is in de eerste plaats een naaiwinkel met een breed aanbod aan naaimaterialen. Zo kan je hier steeds naald en garen halen, maar ook ritsen, knopen, stoffen en motieven. Bij ‘T Ritske kan je steeds rekenen op professioneel advies van een experte die dagelijks bezig is met naaien. Je wordt geholpen met een glimlach en de uitbaatster denkt zelfs mee met jouw projecten. Zo vind je niet enkel de perfecte benodigdheden om je naaiwerk tot een goed einde te brengen, je wandelt hier ook altijd buiten met een hoop tips en tricks om je skills naar het volgende level te heffen. Ook voor andere handwerken zoals breien of haken kan je bij ‘t Ritske in Zandhoven altijd de juiste benodigdheden vinden.

Diensten

Naast de naaiwinkel, biedt ‘t Ritske ook een hele rits aan andere diensten aan. Zo kan je er terecht voor retouches aan je kledij. Het inkorten van een broek, het innemen van een bloes, vervangen van een knop of rits of het lappen van een gat in je kledij, alles wordt met de grootste professionaliteit bijgewerkt. Na een retouche bij ‘t Ritske zal je nauwelijks zien dat er iets aan je kleren is aangepast. Het ziet er steeds uit als nieuw.

Verder kan je bij ‘t Ritske ook terecht voor de droogkuis van je meest kostbare kledij. Een leren jas, of en gevoelige vlek op je lievelingsjurk word met de grootste zorg verwijderd. Voor de doorkuis werkt ‘t Ritske samen met een gespecialiseerde firma met jaren ervaring en een grote reputatie op vlak van de droogkuis. Zo ben jij steeds zeker dat je de kledingstukken die je binnen brengt met de grootste zorg worden behandeld tot ze er weer zo goed als nieuw uitzien. Klaar om weer een stapje in de wereld te zetten.

Bezoek de naaiwinkel

Heb je nood aan een stof of een rits? Of heb je kleren die moeten bijgewerkt of gerepareerd worden? Zoek je een naaiwinkeltje in de buurt van Zandhoven? Dan moet je zeker eens bij ‘t Ritske gaan kijken. Heb je nog vragen voor je wil langs gaan? Bel dan zeker eens naar ‘t Ritske. De zaakvoerster zal je met alle plezier te woord staan en verder helpen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
wo
09:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
do
09:00 - 12:00
vr
09:00 - 12:00
| 13:00 - 18:00
za
09:00 - 12:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Zandhoven om te bezoeken

Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
Oorts_Lenaerts_Logo
Een tuincentrum, doe-het-zelfzaak en nog veel meer. Dat is de beste beschrijving die je voor Oorts-Lenaerts in Pulderbos (Zandhoven) kan...
Een deel van de serres van tuincentrum Mampay en zoon met een ruim assortiment aan bloemen, planten en zelfs kleine boompjes.
Het logo van tuincentrum Mampay en Zoon.
Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven is 70.000m² aan bloemen, planten en bomen. Zo heb je hier...
Schrijnwerkerij_Struyf_Sfeerbeeld_1
Schrijnwerkerij_Struyf_Logo
Bij schrijnwerkerij Struyf in Zandhoven, gaan ze voor kwaliteit en duurzaamheid. Al de materialen die bij schrijnwerkerij Struyf worden gebruikt,...

Gerelateerde handelaars

Huis_Van_Katoen_Sfeerbeeld
Huis_Van_Katoen_Logo
In het centrum van Aarschot vind je Huis van Katoen, een naaiwinkel die alles biedt om je eigen kleding of...
Een deel van het interieur van De Stoffenschuur in Diest. Een rek met bakken vol stoffen op rol. In de achtergrond zijn ook linten en naaigaren.
Het logo van De Stoffenschuur in Diest. De naam van de stoffenwinkel in een vierkant met stippellijn waarop een schaartje staat alsof je het logo moet uitknippen. Op de achtergrond is een groene verfvlek.
De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in...
Ti-Ret_Sfeerbeeld
Ti-Ret_Logo
Ti-Ret is een kleine, gezellige naaiwinkel in Schoonbroek, een groen en rustig gehucht van Retie. De winkel is gevestigd op...