Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo

Tuincentrum Bloemenland

014 54 82 67
Grote Steenweg 10,
2431 Veerle

Website

Beschrijving

Tuincentrum Bloemenland in Veerle (Laakdal) is jouw one-stop-shop voor alles voor je tuin. Hier vind je bloemen en planten, potten en potgrond, tuingereedschap en nog veel meer. Bloemenland is werkelijk DE winkel voor de tuinier en mensen die van bloemen houden. Je kan hier uren doorbrengen om door het volledige gamma te gaan. En daarnaast kan je in de cafetaria ook een heerlijke verfrissing krijgen.

Snijbloemen, bloemstukken en boeketten

Geef je liefde eens een romantisch boeket bloemen. Of geef een leuk boeketje aan iemand die je wil bedanken of graag ziet. Bij tuincentrum Bloemenland vind je een ruim aanbod aan snijbloemen om je woonkamer op te fleuren, bloemstukken om aan iemand te geven of boeketten. Ook voor speciale gelegenheden zoals een trouw of een begrafenis kan je bij Bloemenland terecht voor een speciaal bloemstuk. Wanneer je op voorhand aan het team laat weten wat je zoekt, kunnen ze zorgen voor het ideale boeket.

Kamerplanten, perkplanten en tuinplanten

Voor de inrichting van je tuin of om je huiskamer op te vrolijken, zijn enkel de beste bloemen en planten goed genoeg. Omdat kwaliteit en een ruime keuze heel belangrijk zijn, heeft tuincentrum Bloemenland een eigen plantenkwekerij. Hier worden veel van de kamerplanten, perkplanten en tuinplanten die verkocht worden gekweekt. Door deze eigen kwekerij kan het tuincentrum steeds een goede kwaliteit en versheid verzekeren. Daarnaast brengt deze kwekerij ook heel wat extra kennis en ervaring met zich mee. Hierdoor kan het team van Bloemenland je steeds met deskundige expertise bijstaan wanneer je vragen hebt over het onderhoud van je eigen tuin of bloemen.

Gereedschap, accessoires en meer

Naast bloemen en planten voorziet tuincentrum Bloemenland je ook van alle gereedschappen, accessoires en meer die je nodig hebt om alle planten in en rond je woning te onderhouden. Zo heeft het bloemenwinkel een afdeling voor alles om een moestuin op te zetten en een potterie. Hier vind je alles van potgrond en meststoffen over shopjes en emmers tot bloempotten in allerhande maten en materialen zoals beton, plastiek en meer.

Tuincafé in Bloemenland

Aangezien je uren kan spenderen aan rondlopen in tuincentrum Bloemenland, hebben de uitbaters gezorgd voor een tuincafé aan hun bloemenwinkel. In deze cafetaria kan je terecht voor een verfrissend drankje of een heerlijk hapje. Op die manier kan je even pauzeren tijdens het shoppen en je creativiteit weer even opladen. Of je kan een heus dagje shoppen afsluiten in het café voor je weer huiswaarts keert.

Contact

Ga eens langs bij tuincentrum Bloemenland. Je vindt het tuincentrum en bloemenwinkel langs de Grote Steenweg in Veerle. Dit is aan de rand van het gehucht Varendonk, niet ver van Veerle centrum. De winkel is heel makkelijk bereikbaar vanuit Veerle, Laakdal, Westerlo, Geel en Herselt. Wie van iets verder komt, kan de winkel makkelijk bereiken dankzij een heel vlotte en goede verbinding met de snelweg E313. Voor alle bestellingen en inlichtingen, kan je best steeds eerst telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:00 - 18:00
wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 18:00
za
09:00 - 18:00
zo
09:00 - 17:00

Categorie

Gemeente