Voorkant van frituur Las Patatas in Poederlee met grote ramen en boven de ingang een geel bord met in grote rode letters "Las Patatas" en daarbij ook de woorden "Frituur", "Snacks", "Broodjes" en "Chinese Keuken"
placeholder_logo

Frituur Las Patatas

014 44 01 41
Dorp 7,
2275 Poederlee

Website

Beschrijving

Frituur Las Patatas in Poederlee (Lille) is al jaren een vaste waarde in het dorpszicht. Menig mensen in Poederlee zijn oud geworden met Las Patatas als hun vast frituur. Al jaren is de frituur hofleverancier van vele gezinnen en dat blijft de frituur nog steeds doen.

In frituur Las Patatas in Poederlee krijg je keuze uit verschillende groottes van frieten voor iedere honger. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende frituursnacks om uw friet te vergezellen. Tot slot kan je alles aftoppen met je favoriete saus. Naast frieten, biedt de frituur ook belegde broodjes zoals een smos, een broodje gezond of andere belegde broodjes. Ideaal je middagmaal.

Sinds een aantal jaren ondertussen heeft frituur Las Patatas zijn menu ook nog uitgebreid met een heel ander aanbod. Zo biedt de frituur ook menu’s uit de Chinese keuken aan. Dus ook voor Chinees kan je hier terecht.

Je maaltijd kan je bij Las Patatas nuttigen in de ruime en propere eetzaal. Daarnaast biedt de frituur ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen en thuis op te eten. De frituur bereik je makkelijk met de fiets, de auto of te voet. De ligging in het centrum van Poederlee (Lille) op een zijspoor van een hoofdbaan Dorp, maakt dat de frituur ideaal ligt om snel even te stoppen. Enorm centraal en toch rustig genoeg zodat je veilig kan binnen en buiten wandelen. Voor de frituur vind je een aantal parkeerplaatsen om je auto te plaatsen tijden het bestellen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
16:00 - 22:00
wo
11:30 - 14:00
| 16:00 - 22:00
do
11:30 - 14:00
| 16:00 - 22:00
vr
11:30 - 14:00
| 16:00 - 22:00
za
11:30 - 14:00
| 16:00 - 22:00
zo
11:30 - 14:00
| 16:00 - 22:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Poederlee om te bezoeken

Logo van kledingwinkel Flo Fashion in Lille
Als je modebewust bent, moet je zeker Flo Fashion in Lille eens bezoeken. Flo Fashion is een kledingboetiek met een...
Van_Peer_Mode_Logo
Van Peer Mode in Poederlee is één van drie winkels van Van Peer Mode en is een kledingwinkel voor mensen...
Het_Persbroodje_Logo
Het Persbroodje is de opvolger van ‘De Perswinkel’. Dit was en is nog steeds de meest populaire krantenwinkel van de...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Welkom in Nikky’s fritshop. In deze frituur wordt je hartelijk ontvangen door uitbaatster Nikky. Bij Nikky’s Fritshop in Vorselaar kan...
Logo van frituur Benny
Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt...
Het logo van frituurOnder d'n toren. Een driehoek met de naam van de frituur in. Onder de driehoek die een toren moet voorstellen staat de tekst 'specialiteit steppegras Geel - Ten Aard'
Frituur Onder D’n Toren in Geel Ten Aard is een plek die je zeker eens moet bezoeken. Hier kan je...