Frituur Las Patatas

Frituur Las Patatas

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Frituur Las Patatas in Poederlee (Lille) is al jaren een vaste waarde in het dorpszicht. Menig mensen in Poederlee zijn oud geworden met Las Patatas als hun vast frituur. Al jaren is de frituur hofleverancier van vele gezinnen en dat blijft de frituur nog steeds doen.

In frituur Las Patatas in Poederlee krijg je keuze uit verschillende groottes van frieten voor iedere honger. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende frituursnacks om uw friet te vergezellen. Tot slot kan je alles aftoppen met je favoriete saus. Naast frieten, biedt de frituur ook belegde broodjes zoals een smos, een broodje gezond of andere belegde broodjes. Ideaal je middagmaal.

Sinds een aantal jaren ondertussen heeft frituur Las Patatas zijn menu ook nog uitgebreid met een heel ander aanbod. Zo biedt de frituur ook menu’s uit de Chinese keuken aan. Dus ook voor Chinees kan je hier terecht.

Je maaltijd kan je bij Las Patatas nuttigen in de ruime en propere eetzaal. Daarnaast biedt de frituur ook de mogelijkheid om je bestelling af te halen en thuis op te eten. De frituur bereik je makkelijk met de fiets, de auto of te voet. De ligging in het centrum van Poederlee (Lille) op een zijspoor van een hoofdbaan Dorp, maakt dat de frituur ideaal ligt om snel even te stoppen. Enorm centraal en toch rustig genoeg zodat je veilig kan binnen en buiten wandelen. Voor de frituur vind je een aantal parkeerplaatsen om je auto te plaatsen tijden het bestellen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  16:00 - 22:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   16:00 - 22:00
  • Wednesday
   16:00 - 22:00
  • Thursday
   16:00 - 22:00
  • Friday
   16:00 - 22:00
  • Saturday
   11:30 - 13:30 16:00 - 22:00
  • Sunday
   11:30 - 13:30 16:00 - 22:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart