De bedieningsbalie van frituur Benny met daarachter een zicht op de sauzen, de friteuses en de schermen met prijskaarten.
Logo van frituur Benny

Frituur Benny

0476 63 77 41
Rijn 102E,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt frieten aan in verschillende maten. Van een klein frietje voor de kleine honger tot een familiepak voor het hele gezin. Bij elk frietje hoort natuurlijk ook je favoriete saus zoals mayonaise, ketchup of pickles en een snack mag ook niet ontbreken. Bij Frituur Benny heb je keuze uit snacks zoals de curryworst, loempia, berepoot, viandel, hambuger, bicky burger, saté en veel meer. Ook veggie snacks worden in deze frituur aangeboden.

Belegde Broodjes en koude schotels

Naast frieten, biedt frituur Benny ook heerlijke belegde broodjes aan. Deze zijn ideaal als lunch voor tijdens je werk in Geel of Meerhout of Mol. In het aanbod aan broodjes vind je koude broodjes zoals smokses of een broodjes gezond, maar je kan ook altijd kiezen voor een warm broodje zoals een broodje boulet. Als een broodje niet je ding is, kan je ook altijd kiezen voor een koude schotel vol gezonde groentes.

Contact

Je vindt Frituur Benny in de buurt van de ring op de belangrijkste invalsweg van Geel als je van Mol komt. Naast Frituur Benny vind je hier nog tal van andere zaken zoals een Aldi. Voor de frituur ligt een parking waar je makkelijk je auto kan parkeren en naast de frituur vind je een leuk buitenterras. Hierdoor kan je bij Frituur Benny altijd je frieten of broodje opeten, zowel in de frituur als op het terras. Uiteraard kan je ook altijd gewoon je maaltijd afhalen om thuis of op kantoor op te eten.

Als je bij Frituur Benny besteld, moet je zeker eens uitkijken naar de weekmenu’s. Elke week voorziet Frituur Benny namelijk een speciaal menu met een lekker gerecht dat speciaal bereid wordt voor die week. Die gerechten kunnen gaan van steak, over een speciale spaghetti tot Vol-Au-Vent (Videe) of nog iets anders.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:30 - 13:30
di
11:30 - 13:30
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
za
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
zo
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

Superjump_Geel_Logo
Leef je eens uit op een trampoline. In Superjump in Geel kan je zeker al je energie kwijt. Een uitgebreide...
Het logo van garage Dams met onder de naam "Dams" de tekst "Uw Nissan en Hyundai verdeler"
Garage Dams is uw autospecialist in Geel. Ben je op zoek naar een nieuwe auto of moeten er herstellingen gedaan...
Selectair_De_Reispas_Logo
Selectair De Reispas bevindt zich in de Pas 116 in Geel. Vanuit een prachtig pand organiseert, regelt en verdeelt het...

Gerelateerde handelaars

Het_Rijk_Der_Zinnen_Logo
Het verbindende karakter van een banale koffieklets. Dat is het uitgangspunt van de stijlvolle creatieve koffiebar die je terugvindt in...
placeholder_logo
Welkom in taverne De Oude Tijd. Bij ons kom je binnen in een gezellige omgeving waar je kan genieten van...
Logo van frituur 't Frietbakske. Een bakje friet met daarnaast de naam van de frituur.
Frituur ’t Frietbakske in Herselt is een moderne frituur. Hier kan je alle dagen terecht voor een heerlijk bakje friet....