De bedieningsbalie van frituur Benny met daarachter een zicht op de sauzen, de friteuses en de schermen met prijskaarten.
Logo van frituur Benny

Frituur Benny

0476 63 77 41
Rijn 102E,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt frieten aan in verschillende maten. Van een klein frietje voor de kleine honger tot een familiepak voor het hele gezin. Bij elk frietje hoort natuurlijk ook je favoriete saus zoals mayonaise, ketchup of pickles en een snack mag ook niet ontbreken. Bij Frituur Benny heb je keuze uit snacks zoals de curryworst, loempia, berepoot, viandel, hambuger, bicky burger, saté en veel meer. Ook veggie snacks worden in deze frituur aangeboden.

Belegde Broodjes en koude schotels

Naast frieten, biedt frituur Benny ook heerlijke belegde broodjes aan. Deze zijn ideaal als lunch voor tijdens je werk in Geel of Meerhout of Mol. In het aanbod aan broodjes vind je koude broodjes zoals smokses of een broodjes gezond, maar je kan ook altijd kiezen voor een warm broodje zoals een broodje boulet. Als een broodje niet je ding is, kan je ook altijd kiezen voor een koude schotel vol gezonde groentes.

Contact

Je vindt Frituur Benny in de buurt van de ring op de belangrijkste invalsweg van Geel als je van Mol komt. Naast Frituur Benny vind je hier nog tal van andere zaken zoals een Aldi. Voor de frituur ligt een parking waar je makkelijk je auto kan parkeren en naast de frituur vind je een leuk buitenterras. Hierdoor kan je bij Frituur Benny altijd je frieten of broodje opeten, zowel in de frituur als op het terras. Uiteraard kan je ook altijd gewoon je maaltijd afhalen om thuis of op kantoor op te eten.

Als je bij Frituur Benny besteld, moet je zeker eens uitkijken naar de weekmenu’s. Elke week voorziet Frituur Benny namelijk een speciaal menu met een lekker gerecht dat speciaal bereid wordt voor die week. Die gerechten kunnen gaan van steak, over een speciale spaghetti tot Vol-Au-Vent (Videe) of nog iets anders.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:30 - 13:30
di
11:30 - 13:30
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
za
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
zo
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

Drinkmarket_Laenen_Interieur
placeholder_logo
Drinkmarket Laenen is jouw onafhankelijke, lokale Geelse drankhandel. Bij ons vind je allerlei dranken zoals frisdranken, reguliere bieren, zware bieren,...
Frituur_Havermarkt_Interieur
placeholder_logo
Frituur Havermarkt in Geel is de moderne frituur barak. Deze kleine, gezellige frituur heeft de charmes van een goeie ouderwetse...
Skulls_Rock_Metal_Cafe_Interieur
placeholder_logo
Skulls Rock/Metal Café is een gezellig café, op de markt in Geel, waar je kan genieten van de vetste muziek...

Gerelateerde handelaars

Skulls_Rock_Metal_Cafe_Interieur
placeholder_logo
Skulls Rock/Metal Café is een gezellig café, op de markt in Geel, waar je kan genieten van de vetste muziek...
Een smoske met kipsaté, gemaakt door Bij De Gommer in Herenthout.
Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak waar je de lekkerste broodjes uit de regio vindt. Alle broodjes...
WASD_Sfeerbeeld
WASD_Logo
WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is...