Frituur_Benny_Interieur
Frituur_Benny_Logo

Frituur Benny

0476 63 77 41
Rijn 102E,
2440 Geel

Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt frieten aan in verschillende maten. Van een klein frietje voor de kleine honger tot een familiepak voor het hele gezin. Bij elk frietje hoort natuurlijk ook je favoriete saus zoals mayonaise, ketchup of pickles en een snack mag ook niet ontbreken. Bij Frituur Benny heb je keuze uit snacks zoals de curryworst, loempia, berepoot, viandel, hambuger, bicky burger, saté en veel meer. Ook veggie snacks worden in deze frituur aangeboden.

Belegde Broodjes en koude schotels

Naast frieten, biedt frituur Benny ook heerlijke belegde broodjes aan. Deze zijn ideaal als lunch voor tijdens je werk in Geel of Meerhout of Mol. In het aanbod aan broodjes vind je koude broodjes zoals smokses of een broodjes gezond, maar je kan ook altijd kiezen voor een warm broodje zoals een broodje boulet. Als een broodje niet je ding is, kan je ook altijd kiezen voor een koude schotel vol gezonde groentes.

Contact

Je vindt Frituur Benny in de buurt van de ring op de belangrijkste invalsweg van Geel als je van Mol komt. Naast Frituur Benny vind je hier nog tal van andere zaken zoals een Aldi of Fruitmarkt Cools. Voor de frituur ligt een parking waar je makkelijk je auto kan parkeren en naast de frituur vind je een leuk buitenterras. Hierdoor kan je bij Frituur Benny altijd je frieten of broodje opeten zowel in de frituur als op het terras. Uiteraard kan je ook altijd gewoon je maaltijd afhalen om thuis of op kantoor op te eten.

Als je bij Frituur Benny besteld, moet je zeker eens uitkijken naar de weekmenu’s. Elke week voorziet Frituur Benny namelijk een speciale menu met een lekker gerecht dat speciaal bereid word voor die week. Die gerechten kunnen gaan van steak, over een speciale spaghetti tot Vol-Au-Vent (Videe) of nog iets anders.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

11:30 - 13:30
di
11:30 - 13:30
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
za
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00
zo
11:30 - 13:30
| 16:00 - 22:00