Tourenaar Logo

Parochiecentrum Het Mollenhof

Beschrijving 

Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute centrum van Poederlee, vlak naast de kerk van het dorp. Hierdoor komen mensen uit heel de gemeente naar hier om iets te drinken of een feest te vieren. Het Mollenhof beschikt dan ook over feestzalen, een gezellige taverne met grote, zonnige terrassen, een ruime tuin met een paar leuke bomen voor de gezelligheid en heel veel parkeerplaatsen. Het complex werd opgericht in 1979 en wordt nog steeds uitgebaat door een groep van vrijwilligers. Dit maakt dat het parochiecentrum dicht bij de gemeenschap staat met alle diensten en evenementen die het organiseert. Ook zorgt dit dat de prijzen voordelig blijven als jij hier een zaal wil huren om een feest te organiseren.

Feestzalen

Ben je op zoek naar een feestzaal in Lille voor je trouw, een communiefeest of ander feest of een koffietafel voor een begrafenis? Parochiecentrum Het Mollenhof heeft 2 zalen die je kan huren voor al je feesten en evenementen. Er is 1 kleinere zaal die is voorzien van een toog en terras met ook een bijhorende, uitgeruste keuken. Daarnaast is er ook een grote zaal. Deze beschikt over een toog en voortoog, een podium met backstage voorzieningen, toegang tot de grote tuin, een grote en uitgeruste keuken en 2 opbergruimtes die vol staan met tafels, stoelen en ander materiaal dat je zou nodig kunnen hebben.

Bij het huren van de feestzalen van Het Mollenhof, kan je rekenen op verschillende diensten. Zo is er een ruime kelder met drank. Bij het huren van de feestzalen krijg je in het keldercomplex toegang tot de kelderruimte die bij de door jouw gehuurde feestzaal hoort. Elke zaal wordt ook voor en na elk feest gepoetst zodat je steeds in een propere zaal je feest kan organiseren. Het team zal je ook steeds verder helpen bij elke vraag die je hebt.

Taverne

Naast feestzalen, heeft parochiecentrum Het Mollenhof ook een gezellige taverne die 6 dagen op 7 open is. Hier kan je gezellige iets komen drinken tijdens een wandeling of fietstocht of je kan hier iets komen eten. De taverne in het centrum van Poederlee biedt naast een vast menu ook steeds een aantal seizoensgebonden gerechten. De taverne is net volledig gerenoveerd en heeft dus een mooi en gezellig interieur. Daarnaast beschikt de taverne ook over 2 terrassen die zuid-gericht zijn. Zo kan je in de zomer gezellig iets drinken in de zon. Het team van Het Mollenhof voorziet je ook graag van een parasol als de zon iets te fel staat.

Andere accommodatie

Parochiecentrum Het Mollenhof heeft een varia aan accommodatie beschikbaar voor al zijn bezoekers. Zo zijn er 2 ruime, rolstoelvriendelijke parkings, is de tuin ook relatief makkelijk te bereiken voor rolstoelgebruikers, beschikt het parochiecentrum over 2 grote keukens die zijn uitgerust met professioneel materiaal, is er een makkelijke lift van de grote zaal naar de bijhorende kelder etc. Voor een overzicht van alle beschikbare middelen, neem zeker telefonisch contact op.

Mollenjogging

Het Team dat Het Mollenhof uitbaat, organiseert ook op regelmatige basis evenementen. Zo kan je hier het nieuwe jaar vieren, worden belangrijke sportwedstrijden in de taverne op groot scherm geprojecteerd of is er de jaarlijkse Mollenjogging. Gezelligheid, verschillende afstanden zodat er voor elk wat wils is, routes die langs de mooiste plekjes van Poederlee gaan en nadien een verfrissend drankje. Dat is het recept van de Mollenjogging. Zin om mee te lopen? Schrijf je dan zeker in voor de volgende editie.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 88 18 48
Lichtaartsesteenweg 1, 2275 Lille

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:00 - 23:30
Woensdag
13:30 - 23:30
Donderdag
11:00 - 23:30
Vrijdag
13:30 - 23:30
Zaterdag
11:00 - 23:30
Zondag
09:30 - 22:30

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Puur_Frituur_Exterieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Puur Frituur

Kasterlee