placeholder_logo

Sportshop Vangeel

+32 14 55 30 29
Herentalsesteenweg 32 2460 Lichtaart,
2460 Lichtaart

Website

Beschrijving

Sportshop Vangeel is een sportwinkel in Lichtaart (Kasterlee) die gespecialiseerd is in de verkoop van voetbalkleding en voetbalschoenen, scheidsrechtersoutfit, damessportkleding en casual sportkleding. Wanneer je hier binnen wandelt, zal zaakvoerster Marleen Vangeel je graag persoonlijk verder helpen met je zoektocht naar de juiste sportkleding voor jou. Bij sportkledingwinkel Sportshop Vangeel vind je steeds een heel uitgebreide collectie van Adidas-spullen.

Ben je op zoek om voetbalkleding of andere sportkleding te kopen? Je vindt Sportshop Vangeel langs de Herentalsesteenweg in Lichtaart. Dit is aan de rand van het centrum waar de kledingwinkel makkelijk te bereiken is vanuit Lichtaart zelf. Doordat de winkel aan de rand van het centrum ligt, is hij ook altijd makkelijk te bereiken voor wie van elders moet komen zoals uit Herentals of Olen. Voor de winkel van Sportshop Vangeel vind je een paar parkeerplaatsen zodat je je auto makkelijk vlak bij kan parkeren tijdens je aankopen.

Voor specifieke uitgebreide passessies en intensieve bijstand bij je aankopen, maak je best een afspraak voor je langs gaat in de winkel.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
09:00 - 18:00
do
09:00 - 18:00
vr
09:00 - 18:00
za
09:00 - 18:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente