Ijssloeberke_Interieur
Ijssloeberke_Logo

Ijssloeberke

014 55 32 40
Wespedongen 2,
2460 Tielen

Het Ijssloeberke in Tielen, deelgemeente van Kasterlee, begon ooit als de eerste ijsboerderij in België. Het ijssalon staat in de ruime regio van Tielen, Lichtaart en Lille dan ook bekend als DE referentie als het gaat om ambachtelijk en versgemaakt hoeveijs. Met meer dan 50 smaken waaronder meer klassieke smaken zoals vanille, aardbei, citroen, smurfenijs… en meer exotische ijssmaken zoals appeltaart, muffin, praliné, yoghurt kers en nog veel meer, zit er in het aanbod van het Ijssloeberke altijd wel iets dat je naar de 7de hemel zal voeren. Naast zelfgemaakt schepijs kan je hier ook altijd een heerlijke ijsstaart laten maken voor je feesten.

De ijshoeve van het Ijssloeberke vind je terug tussen de velden op Wespedongen in Tielen, deelgemeente van Kasterlee en vlakbij de grens met Lille. Hier grazen de koeien rustig terwijl ze de verse melk voor het hoeveijs produceren. Op de ijshoeve van het Ijssloeberke is er een mooie ruimte voorzien waar je zelf kan proeven van het overheerlijke ijs. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin voorzien. Door de rustige ligging buiten het centrum van Tielen is de boerderij van het Ijssloeberke goed te bereiken met de fiets en is dit zelfs een heel aangename fietstocht. Vanuit Lille of Gierle kan je langs de bossen rond de Poeyelheide over Walravens rijden en ook vanuit Lichtaart en Tielen rijdt je langs vele rustige velden en wegen. Daarnaast zijn er bij het Ijssloeberke ook een aantal parkeerplaatsen voorzien om je auto te parkeren terwijl je een lekker ijsje opsmult.

Ijskarren en Foodtrucks

De boerderij van het Ijssloeberke waar het hoeveijs wordt gemaakt in Tielen is ideaal voor mensen die uit de buurt komen van Lichtaart, Tielen, Gierle of Lille. Ook voor wie van iets verder uit de Kempen komt, is de ijssalon van de hoeve makkelijk bereikbaar. Toch wil het Ijssloeberke zijn vele smaken nier enkel houden voor lokale bewoners. Ook de rest van Vlaanderen mag best meesmullen van het hoeveijs.

Naast de ijshoeve die je in Tielen terug vindt, heeft het Ijssloeberke dan vandaag de dag ook een aantal ijskarren en foodtrucks die je op verschillende plekken kan terugvinden. Bij mooi weer rijden de ijskarren uit in de ruime regio rond de ijshoeve en de foodtrucks staan regelmatig opgesteld in de stad Antwerpen. Dus zelfs als je niet zelf tot aan de ijshoeve kan gaan, is het Ijssloeberke niet ver weg. Het Ijssloeberke komt met zijn versgemaakt ijs gewoon naar je toe.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

00:00 - 17:00
di
13:00 - 17:00
wo
13:00 - 17:00
do
13:00 - 17:00
vr
13:00 - 17:00
za
13:00 - 18:00
zo
13:00 - 18:00