Het interieur van ijsboerderij het Ijssloeberke. Links in beeld is de ijstoog waar klanten worden verder geholpen. In de rest van de zaak staan tafels met oranje stoelen.
Het logo van het Ijssloeberke. Een blauwe bol met de naam van de ijsboerderij. Boven de naam Ijssloeberke staat een tekening van twee koeien op een veld. Onder Ijssloeberke staat de tekst "ijs dat je doet smelten"

Ijssloeberke

014 55 32 40
Wespedongen 2,
2460 Tielen

Website

Beschrijving

Het Ijssloeberke in Tielen, deelgemeente van Kasterlee, begon ooit als de eerste ijshoeve in België. Hier word de melk van de koeien van de boerderij gebruikt om ijs van te maken. Het Ijssloeberke doet dit op een ambachtelijke wijze met veel liefde en respect voor het product.

Meer dan 50 smaken

Bij het Ijssloeberke is er een ruime keuze aan smaken. Het ijssalon van de boerderij biedt namelijk meer dan 50 smaken aan. Hier vind je dan ook hoeveijs met klassieke smaken zoals vanille, aardbei, citroen, smurfenijs, pistache en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook altijd nieuwe en speciale smaken te ontdekken. Heb je bijvoorbeeld ooit als eens ijs geproefd met de smaak appeltaart, muffin, praline of yoghurt kers?

De vele smaken hoeveijs van het Ijssloeberke zorgen ervoor dat er altijd wel iets is dat jou naar de zevende hemel kan voeren. Iedereen vind hier wel zijn smaak en je kan altijd wel iets nieuws ontdekken.

Ijstaarten

Fleur je feest op met een ijstaart van het Ijssloeberke. Met een ijstaart zorg je voor een onvergetelijk feest waarbij je gasten genieten van het heerlijk ambachtelijke en handgemaakte ijs van de kempense boerderij uit Tielen. Maak het feest extra fleurig door te kiezen voor een ijstaart in de vorm van een eenhoorn of een ijslam. Misschien heb je liever een ijstaart met de versiering van een flamingo? Of kies je voor een taart met een eigen foto? Bij het Ijssloeberke vind je het allemaal terug. Voor vragen over de mogelijkheden kan je altijd telefonisch contact opnemen.

Feesten

Ben je op zoek naar een locatie voor een verjaardag of een ander leuk feest? Dan is het Ijssloeberke misschien wel wat je zoekt. In de hoeve kan je terecht voor jouw feest op maat. Met een speeltuin buiten een heerlijk terras buiten, een grote ruimte binnen en heerlijke ijsjes heeft het Ijssloeberke alles in huis voor jouw feest. Voor de mogelijkheden te bespreken neem je best telefonisch contact op.

Ijskarren en Foodtrucks

De boerderij van het Ijssloeberke waar het hoeveijs wordt gemaakt in Tielen is ideaal voor mensen die uit de buurt komen van Lichtaart, Tielen, Gierle of Lille. Ook voor wie van iets verder uit de Kempen komt, is de ijssalon van de hoeve makkelijk bereikbaar. Toch wil het Ijssloeberke zijn vele smaken niet enkel houden voor lokale bewoners. Ook de rest van Vlaanderen mag best mee smullen van het hoeveijs.

Naast de ijshoeve die je in Tielen terug vindt, heeft het Ijssloeberke dan ook een aantal ijskarren en foodtrucks die je op verschillende plekken kan terugvinden. Bij mooi weer rijden de ijskarren uit in de ruime regio rond de ijshoeve en de foodtrucks staan regelmatig opgesteld in de stad Antwerpen. Dus zelfs als je niet zelf tot aan de ijshoeve kan gaan, is het Ijssloeberke niet ver weg. Het Ijssloeberke komt met zijn versgemaakt ijs gewoon naar je toe.

Online shop en winkels

Als de boerderij te ver weg is, de ijskar of foodtruck niet naar jou komt of je wil ook na 19u genieten van een heerlijk ijsje, dan kan je ook het schepijs van het Ijssloeberke in huis halen. Zo kan je er van genieten wanneer jij wil. Het ijs van het Ijssloeberke kan je in huis halen dankzij de online shop van de ijsboerderij of via verschillende winkels. De webshop van het Ijssloeberke kan je makkelijk terugvinden via de website van de ijshoeve.

Contact

De ijshoeve van het Ijssloeberke vind je terug tussen de velden op Wespedongen in Tielen, deelgemeente van Kasterlee en vlakbij de grens met Lille. Hier grazen de koeien rustig terwijl ze de verse melk voor het hoeveijs produceren. In de ijshoeve van het Ijssloeberke is er een mooie ruimte voorzien waar je zelf kan proeven van het overheerlijke ijs. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin voorzien. Door de rustige ligging buiten het centrum van Tielen is de boerderij van het Ijssloeberke goed te bereiken met de fiets en is dit zelfs een heel aangename fietstocht. Vanuit Lille of Gierle kan je langs de bossen rond de Poeyelheide over Walravens rijden en ook vanuit Lichtaart en Tielen rijdt je langs vele rustige velden en wegen. Daarnaast zijn er bij het Ijssloeberke ook een aantal parkeerplaatsen voorzien om je auto te parkeren terwijl je een lekker ijsje op smult.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

13:00 - 19:00
di
13:00 - 19:00
wo
13:00 - 19:00
do
13:00 - 19:00
vr
13:00 - 19:00
za
13:00 - 19:00
zo
13:00 - 19:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Tielen om te bezoeken

Klasseslager_Youri__Veerle_Logo
Klasseslager Youri en Veerle in Lichtaart is jouw leverancier van kwaliteitsvlees. Bij deze ambachtelijke slagerij kan je terecht voor huisbereide...
Logo van de Aveve tuincentra
Aveve Geudens nv is het tuincetrum waar heel Kasterlee en Lichtaart naartoe gaan voor alles voor de tuin. Als onderdeel...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Sjans Kringloopwinkel Kasterlee in Lichtaart (Kasterlee) is jouw lokale kringloopwinkel. Dankzij de vele mensen die hun ongebruikte spullen aan sjans...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Club Chér is een leuke bar en HET holebi café van de Kempen. Dat wil zeggen dat je in dit...
Logo van frituur Benny
Frituur Benny in Geel is een gezellige, ouderwetse frituurbarak waar je de lekkerste frietjes kan gaan eten. Frituur Benny biedt...
placeholder_logo
Café Kleine Tunnel is een klein en gezellige café met een leuk interieur. Hier komen mensen van alle categorieën samen...