Het interieur van ijsboerderij het Ijssloeberke. Links in beeld is de ijstoog waar klanten worden verder geholpen. In de rest van de zaak staan tafels met oranje stoelen.
Het logo van het Ijssloeberke. Een blauwe bol met de naam van de ijsboerderij. Boven de naam Ijssloeberke staat een tekening van twee koeien op een veld. Onder Ijssloeberke staat de tekst "ijs dat je doet smelten"

Ijssloeberke

014 55 32 40
Wespedongen 2,
2460 Tielen

Website

Beschrijving

Het Ijssloeberke in Tielen, deelgemeente van Kasterlee, begon ooit als de eerste ijsboerderij in België. Het ijssalon staat in de ruime regio van Tielen, Lichtaart en Lille dan ook bekend als DE referentie als het gaat om ambachtelijk en versgemaakt hoeveijs. Met meer dan 50 smaken waaronder meer klassieke smaken zoals vanille, aardbei, citroen, smurfenijs… en meer exotische ijssmaken zoals appeltaart, muffin, praliné, yoghurt kers en nog veel meer, zit er in het aanbod van het Ijssloeberke altijd wel iets dat je naar de 7de hemel zal voeren. Naast zelfgemaakt schepijs kan je hier ook altijd een heerlijke ijsstaart laten maken voor je feesten.

De ijshoeve van het Ijssloeberke vind je terug tussen de velden op Wespedongen in Tielen, deelgemeente van Kasterlee en vlakbij de grens met Lille. Hier grazen de koeien rustig terwijl ze de verse melk voor het hoeveijs produceren. Op de ijshoeve van het Ijssloeberke is er een mooie ruimte voorzien waar je zelf kan proeven van het overheerlijke ijs. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin voorzien. Door de rustige ligging buiten het centrum van Tielen is de boerderij van het Ijssloeberke goed te bereiken met de fiets en is dit zelfs een heel aangename fietstocht. Vanuit Lille of Gierle kan je langs de bossen rond de Poeyelheide over Walravens rijden en ook vanuit Lichtaart en Tielen rijdt je langs vele rustige velden en wegen. Daarnaast zijn er bij het Ijssloeberke ook een aantal parkeerplaatsen voorzien om je auto te parkeren terwijl je een lekker ijsje opsmult.

Ijskarren en Foodtrucks

De boerderij van het Ijssloeberke waar het hoeveijs wordt gemaakt in Tielen is ideaal voor mensen die uit de buurt komen van Lichtaart, Tielen, Gierle of Lille. Ook voor wie van iets verder uit de Kempen komt, is de ijssalon van de hoeve makkelijk bereikbaar. Toch wil het Ijssloeberke zijn vele smaken nier enkel houden voor lokale bewoners. Ook de rest van Vlaanderen mag best meesmullen van het hoeveijs.

Naast de ijshoeve die je in Tielen terug vindt, heeft het Ijssloeberke dan vandaag de dag ook een aantal ijskarren en foodtrucks die je op verschillende plekken kan terugvinden. Bij mooi weer rijden de ijskarren uit in de ruime regio rond de ijshoeve en de foodtrucks staan regelmatig opgesteld in de stad Antwerpen. Dus zelfs als je niet zelf tot aan de ijshoeve kan gaan, is het Ijssloeberke niet ver weg. Het Ijssloeberke komt met zijn versgemaakt ijs gewoon naar je toe.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

13:00 - 17:00
di
13:00 - 17:00
wo
13:00 - 17:00
do
13:00 - 17:00
vr
13:00 - 17:00
za
13:00 - 18:00
zo
13:00 - 18:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Tielen om te bezoeken

Voorgevel van de showroom van Brotec in de avond met vele lichten in de ramen die branden.
Logo van Brotec op een transparante achtergrond.
Geen wereld zonder licht. Bij woonwinkel Brotec in Lichtaart, deelgemeente van Kasterlee, weten ze dit. En ze weten ook dat...
Voorgevel van naaiwinkel De Stoffenstraat die gevestigd is in een voormalige villa in Kasterlee
Het logo van stoffenwinkel De Stoffenstraat uit Kasterlee
De Stoffenstraat in Kasterlee is één van de grootste stoffenwinkels van de Kempen en omstreken. Veel stoffanaten vinden dan ook...
Puur_Frituur_Exterieur
placeholder_logo
Paul en Jeanine heten je van harte welkom in Puur Frituur. In 2017 opende we onze frituur in Lichtaart, deelgemeente...

Gerelateerde handelaars

Voorgevel van de Frituur Unikamp in Aarschot. Een witte barak met rode accenten en in het groot het logo van de frituur naast de ingang. Naast de frituur staan picknickbanken met een parasol.
Het logo van frituur Unikamp in Aarschot. Een zakje frieten met een gezichtje naast de naam van de frituur.
Frituur Unikamp is een leuke frituur barak in Aarschot. Je vindt het frietkot op de parking van interieurwinkel Unikamp aan...
De voorgevel van frituur Domino met grote ramen. De deur naar binnen staat open.
Logo van frituur Domino. De naam van de frituur staat in een cirkel. De 'i' is vervangen door 3 frieten. Onder de naam staan een aantal cirkels als een dominosteen.
Bij Frituur Domino in Herenthout vind je een top frituur aan uitstekende prijzen. De frieten van frituur Domino staan in...
Slaapboerke_Sfeerfoto
Slaapboerke_Logo
Romantisch slapen in het groen. Bij het Slaapboerke slaap je in een gezellige woonwagen in de wei. ‘S morgens word...