Sportartikelen_De_Wandelstok_Interieur
Sportartikelen_De_Wandelstok_Logo

De Wandelstok

+32 14 61 73 05
Vrijwilligersstraat 12,
2340 Beerse

Website

Beschrijving

Gebeten door de outdoor microbe? Sportartikelen De Wandelstok in Beerse ook! In deze sportwinkel vind je alles voor je outdoor activiteiten. Van wandelschoenen voor dames en heren, over rugzakken en trekkingrugzakken tot tenten, slaapzakken, matjes, klimgordels, helmen, waterdichte jassen en broeken en zelfs gasvuren, kookgerief en eten. Alles wat je nodig hebt voor een leuke en avontuurlijke tijd buiten in de natuur of om voor een survival kan je hier vinden. Ben je van plan om europa door te trekken? Ga je naar de Ardennen? Of ben je van plan om door de tropen of Lapland te gaan trekken? Dan moet je zeker eerst een binnen wandelen bij De Wandelstok in Beerse.

Expertise door liefde

De Wandelstok in Beerse is in 1996 opgericht als een winkel die zich focust op buitenactiviteiten. Dit is gekomen door de liefde van de uitbaters. Dirk, Marie-Louise en Christine zijn namelijk zelf fervente wandelaars, klimmers, kajakkers, Nordic Walkers etc. Omdat ze hun liefde graag delen, zijn ze gestart in een kleine winkel met sportartikelen voor iedereen van niet-sporters tot extreme sporters. Na meer dan 20 jaar is de winkel uitgegroeid tot maar liefst 560m² winkelplezier. In al die jaren zijn de uitbaters ook steeds hun liefde blijven koesteren waardoor je hier steeds kan rekenen op expertise van like-minded mensen.

Om je steeds te verzekeren van kwaliteit, test het team van sportartikelen De Wandelstok ook regelmatig nieuwe producten in het gamma. Op die manier kunnen ze je steeds weer uit eerste hand adviseren bij je aankoop en wijzen op eventuele aandachtspunten.

Diensten

Als DE referentie voor outdoor activiteiten, biedt sportartikelen De Wandelstok naast producten ook een aantal diensten aan om ervoor te zorgen dat je steeds het maximale haalt uit je aankopen.

Slijpen

Op je kampeertocht is een zakmes vaak heel handig. Uiteraard is het wel belangrijk dat die scherp is. Anders ga je snel vastlopen op je campingtrip. Bij De Wandelstok in Beerse kan je terecht voor het slijpen van botte messen. Je kan hier trouwens steeds al je botte messen en zelfs botte scharen laten slijpen. Dus ook die schaar om mee te naaien is hier welkom.

Waxen

Bij outdoor sporten is waterdichte kleding vaak van groot belang en goede waterdicht kleding is vaak al iets duurder dan gewone kledij. Eén van de diensten die De Wandelstok aanbiedt om je outdoor kleding langer mee te laten gaan is waxen. Door middel van wax aan te brengen op een kledingstuk, wordt dit waterafstotend. Als extra zijn kleding, na een wax behandeling, ook vuilafstotend en sterker. Hierdoor is het (weer) bestand tegen regen en wind. Wax is dus niet alleen handig voor je, maar het verlengt de levensduur van je kledij en verhoogt daardoor ook ineens de duurzaamheid ervan. Niets dan voordelen dus aan het laten waxen van je kleding.

Wassen en impregneren

De Wandelstok is één van de weinige plaatsen waar je na je aankopen ook terecht kan voor het onderhoud van je materiaal. Zo kan je al je technische kledij bij De Wandelstok ook laten wassen en impregneren. Door dit bij De Wandelstok te laten doen, ben jij verlost van alle lasten en ben je ook zeker dat dit steeds met de grootste zorg is uitgevoerd. Goed onderhoud van regenjassen, soft shells, regenbroeken etc. garandeert een goede en blijvende werking van de stukken. Dit weet het team van De Wandelstok heel goed uit eigen ervaring. Vandaar ook dat deze dienst wordt aangeboden en steeds met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Jouw veiligheid op je trektocht is hun grootste prioriteit.

Herstellen van schoenen

Zelfs de beste kwaliteit van wandelschoenen kunnen na een tijdje stuk gaan. Een haakje breekt af of komt los, de zool komt los of je veters gaan stuk. Het overkomt de beste. Elke goede wandelschoen kan echter dikwijls nog gemaakt worden bij kleine defecten. Voor dit herstel kan je terecht bij De Wandelstok. Of je nu een nieuwe veter nodig hebt, een haakje dat aan je schoen moet worden gezet of je hebt een goede, nieuwe zool nodig voor weer heel wat kilometers mee te kunnen wandelen. Breng je kapotte schoen binnen bij De Wandelstok en het team bekijkt wat er gedaan kan worden om jouw schoen weer zo goed als nieuw te maken.

Verhuur

Ben je nog niet overtuigd om een aankoop te doen? Weet je niet zeker of het buitenleven iets voor jouw is? Of wil je maar eens een enkele keer iets doen? Ook dan kan je terecht bij De Wandelstok in de Vrijwilligersstraat in Beerse. Voor al het materiaal dat je maar eens een enkele keer nodig hebt, heeft De Wandelstok een verhuurdienst. Via verhuur kan jij aan al het materiaal komen dat je nodig hebt zonder dat je hiervoor alles hoeft aan te kopen.

Contact

Meer weten over alle diensten, producten, merken en tips die De Wandelstok kan aanbieden? Neem dat zeker eens telefonisch contact op of ga eens langs in de Vrijwilligersstraat 12 in Beerse. Zelfs voor wat tips en knowhow kan je hier eens binnen springen. Het team ontvangt je met open armen, helpt je verder en beantwoord met veel liefde al je vragen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
wo
09:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
do
09:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
vr
09:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
za
09:00 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Beerse om te bezoeken

Bakkerij_Smits_Logo
Bij Bakkerij Smits heten we u van harte welkom in onze prachtige winkel. Wij bieden u graag heerlijke koffiekoeken. Naast...
Anja_Walbers_Logo
Ga voor je brood, beleg, groenten en fruit of andere dagelijkse aankopen naar Anja Walbers. Anja Walbers is een buurtsupermarkt...

Gerelateerde handelaars

placeholder_logo
Sportshop Vangeel is een sportwinkel in Lichtaart (Kasterlee) die gespecialiseerd is in de verkoop van voetbalkleding en voetbalschoenen, scheidsrechtersoutfit, damessportkleding...
Sport_Palace_Logo
Sport Palace in Zoersel is expert op vlak van sportkledij en sportwear. Met een toespitsing op gespecialiseerde kleding voor voetbal,...
Hengelsport_Den_Haak_Logo
Hengelsport Den Haak in Herentals is DE speciaalzaak voor alle fervente hengelaars, van hobby vissers tot sport vissers. Bij Hengelsport...