Het_Elfennestje_Interieur
*

Het Elfennestje

014 71 55 71
Leistraat 25,
2460 Lichtaart

Sinds 2008 kunnen je elfjes terecht in Het Elfennestje in Lichtaart. Toen heeft Sven Coeckelbergs namelijk beslist om zijn kinderdagverblijf te openen. Na een hele carrière als logistiek ingenieur besliste hij om helemaal te gaan voor zijn eigen drie kinderen en opvang te organiseren voor de kinderen van andere ouders. Gezien Sven zelf vader is, kan je er op rekenen dat jouw kinderen worden verzorgd alsof je het zelf zou doen. En dat is uiteraard heel belangrijk bij een kinderopvang.

Kind als het uitgangspunt

Kinderen zijn de toekomst van morgen. Het Elfennestje vind dit enorm belangrijk en neemt daarom het kind als uitgangspunt van zijn visie. Het team van Het Elfennestje staat daarom ook open voor de inbreng en de mening van de kinderen. Binnen een gegeven kader zal bekeken worden of de suggesties en ideeën van kinderen kunnen worden uitgevoerd. Maar toch zullen ook altijd duidelijk grenzen worden gesteld. Zo leert je kind wat kan en wat niet kan en groeit het op tot een persoon waar jij als ouder trots op kan zijn.

Contact

Breng ook jouw kind naar Het Elfennestje. Om te weten of er nog plaats is, kan je altijd telefonisch contact opnemen met het team van Het Elfennestje. Daarnaast kan je ook eens langs gaan tijdens de opvanguren in de kinderopvang. Je vindt de opvang van Het Elfennestje in de Leistraat in Lichtaart. Op slechts een paar meter van de kerk van Lichtaart ligt de opvang in het centrum van de Kasterleese deelgemeente. Hierdoor is de opvang ideaal voor kinderen uit Lichtaart, maar ook kinderen uit de buurt zoals uit Kasterlee, Lille of Tielen zijn welkom.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

07:00 - 18:00
di
07:00 - 18:00
wo
07:00 - 18:00
do
07:00 - 18:00
vr
07:00 - 18:00
za
-
Volgens uren
zo
Gesloten