Tourenaar Logo

Frituur Onder D’n Toren

Beschrijving 

Frituur Onder D’n Toren in Geel Ten Aard is een plek die je zeker eens moet bezoeken. Hier kan je terecht voor heel lekkere frietjes. Uiteraard hoort bij elk frietje een frituursnack. Welk is jouw favoriet? Een berepoot, cervela, saté, sitostick of toch maar de klassieke curryworst? En bestel jij je frieten altijd met mayonaise, ketchup of tartaar?

Officële Steppegras

Frituur Onder D’n Toren in Geel is officiële aanbieder van het echte steppegras. Dit betekend dat je hier de beste kwaliteit van steppegras kan komen eten. Steppegras is een stuk vlees dat royaal is overgoten met saus en met daarover een grote berg dunne frietjes. Dit gerecht komt voornamelijk voor in de Antwerpse en Limburgse Kempen en is afkomstig uit Leopoldsburg. Om echt steppegras te mogen verkopen, moeten frituren en restaurants aan bepaalde eisen voldoen en een licentie aankopen. Je kan dus niet zomaar overal het echte steppegras verkrijgen.

Broodjes

Niets beter voor lunch dan een heerlijk belegd broodje. Bij frituur Onder D’n Toren kan je ook heerlijke broodjes krijgen. Dit kunnen warme broodjes zijn zoals een broodje boulet, een smoske curryworst of een broodje met een visstick, kipsaté, broodworst of een mitraillette met snack. Maar ook koude broodjes zoals een smoske kaas en hesp, een broodje met gerookte zalm, club kip of een broodje gezond zijn mogelijkheden. Voor het volledige assortiment aan broodjes die Onder D’n Toren in Ten Aard aanbiedt, ga eens eens langs in de frituur zelf.

Best Frit Frituur

Naast een licentie om het echte steppegras te verkopen, is frituur Onder D’n Toren in Geel ook een Best Frit Frituur. Best Frit is het kwaliteitslabel voor belgische frituren. Alle frituren die deelnemen om het label te verkrijgen worden jaarlijks gecontroleerd om meer dan 300 punten en enkel frituren die slagen voor de punten mogen uitpakken met het label. Best Frit is dus steeds gegarandeerde kwaliteit. Alle Best Frit frituren zetten zich ook elke dag in om hun klanten opnieuw tot in de puntjes in de watten te leggen. Alleen via het Best Frit label weet jij als klant dat je gekozen hebt voor het beste van het beste, het neusje van de zalm.

Contact

Wanneer je zin hebt in een frietje of een broodje, moet je zeker eens langs gaan in frituur Onder D’n Toren in Geel. Je vindt de frituur in de Vaartstraat tussen nummers 77 en 83. Bij vragen vooraf, kan je ook altijd telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 22 19 99
Vaartstraat 79, 2440 Geel

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:30 - 22:00
Donderdag
11:30 - 22:00
Vrijdag
11:30 - 22:00
Zaterdag
11:30 - 22:00
Zondag
11:30 - 22:30

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar