Selectair_De_Reispas_Logo

Selectair De Reispas

014 59 09 92
Pas 116,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Selectair De Reispas bevindt zich in de Pas 116 in Geel. Vanuit een prachtig pand organiseert, regelt en verdeelt het team van dit reisbureau allerlei reizen. Hiervoor kan De Reispas rekenen op vele jaren ervaring en expertise. Wil je zelf ook op reis? Ga dan zeker eens langs bij De Reispas. Zaakvoerster Linda De Craen en haar vaste medewerkster Wendy helpen je graag verder.

De reis van je dromen

Bij het plannen van een vakantie komt vaak veel stress kijken. Je moet verschillende aanbiedingen bekijken en nalezen, een hotel boeken, vliegtickets of treintickets bestellen, activiteiten zoeken… En je moet je ook voorbereiden op mocht er eens iets mis lopen.

Als je dit allemaal zelf moet doen, begint je reis al vol stress en is het moeilijk om tot rust te komen. Dankzij een reisbureau zoals Selectair De Reispas in Geel, hoef je zelf naar niets te kijken. Maak daarom vandaag nog een afspraak om langs te gaan. Bij Selectair De Reispas zal de reisagent luisteren naar wat jouw wensen zijn. Daarna gaan Linda of Wendy op zoek naar de beste deals en de mooiste accommodatie. Ze zorgen voor het vervoer en eventuele verzekeringen. Op die manier kan je alle zorgen overlaten aan het reisbureau en hoef jij er enkel voor te zorgen dat je koffers gepakt zijn en je volledig geniet van je vakantie.

Thema reizen

Bij Selectair De Reispas kan je kiezen uit verschillende bestemmingen en thema’s. Onder de thema’s kan je kiezen voor een citytrip, een cruise, een vakantie dicht bij huis in Europa, een groepsreis, rondreis, safari, wintervakantie, weekendje weg, strandvakantie… Kortom, je hebt keuze uit alle verschillende mogelijke manieren van reizen.

Bestemmingen

In de bestemmingen bij De Reispas heb je geen gebrek. Alle populaire bestemmingen zitten in het gamma. Daarnaast is het aanbod ook aangevuld met iets minder bekende bestemmingen die wel uniek zijn en waar De Reispas je een prachtige vakantie kan aanbieden. Heb je zelf een bepaalde voorkeur voor een bepaalde reislocatie? Ook dan kan Selectair De Reispas je helpen. Dankzij een groot netwerk van partners is De Reispas uit Geel in staat om al je wensen te vervullen.

Selectair

Selectair De Reispas is een onafhankelijk reisbureau dat deel uitmaakt van Selectair groep. Dit is een groep van onafhankelijke reisbureaus die samenwerken zodat ze een meer uitgebreid aanbod en betere dienstverlening kunnen aanbieden. Door als groep samen te werken kunnen de Selectair reisbureaus gemakkelijker en beter samenwerken met belangrijke touroperatoren. Dit is goed voor de dienstverlening naar jou en ook voor mogelijke deals die je kan scoren. Als lokaal reisbureau staat De Reispas dicht bij jou als klant, maar door deel uit te maken van de Selectair groep kan De Reispas je een aanbod geven zoals je enkel vindt bij heel grote reisorganisatoren.

Contact

Nood aan vakantie? Of wil je wat inspiratie op doen voor je volgende reisbestemming? Je vindt reisbureau Selectair De Reispas terug in Pas 116 in Geel. Dit is in het hartje van Geel Centrum in een leuke buurt vol met handelaars vlak bij het zwembad van Geel. Het kantoor is dus ideaal gelegen om een tussenstop te maken wanneer je hier in de stad komt shoppen. Wil je graag meer info, inspiratie opdoen of een afspraak? Neem dan zeker telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 -
| 13:30 - 18:00
wo
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
do
- 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
09:30 -
| 13:30 - 18:00
za
09:30 - 13:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

Frituur_Havermarkt_Interieur
placeholder_logo
Frituur Havermarkt in Geel is de moderne frituur barak. Deze kleine, gezellige frituur heeft de charmes van een goeie ouderwetse...
Een sfeerbeeld van "Brug 2" in Retie over het kanaal Dessel - Schoten
placeholder_logo
Glamping Josephine biedt je alles wat je van een glamping mag verwachten. Glamoureus kamperen. Op het terrein van Glamping Josephine,...
Drinkmarket_Laenen_Interieur
placeholder_logo
Drinkmarket Laenen is jouw onafhankelijke, lokale Geelse drankhandel. Bij ons vind je allerlei dranken zoals frisdranken, reguliere bieren, zware bieren,...

Gerelateerde handelaars

Liesbets_Reiscenter_Interieur
Liesbets_Reiscenter_Logo
Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in...
Banjo_Reizen_Sfeerbeeld_2
Banjo_Reizen_Logo
Banjo Reizen in Westerlo staat garant voor meer dan 30 jaar ervaring in de reissector. Hier ben je dus aan...
Travel-Zone_Schilde_Interieur
Travel-Zone_Schilde_Logo
Wanneer je op reis wil gaan, ga je best langs bij Travel Zone in Schilde. Hier kan je jouw reis...