Selectair_De_Reispas_Exterieur
Selectair_De_Reispas_Logo

Selectair De Reispas

014 59 09 92
Pas 116,
2440 Geel

Website

Beschrijving

Selectair De Reispas bevindt zich in de Pas 116 in Geel. Vanuit een prachtig pand organiseert, regelt en verdeelt het team van dit reisbureau allerlei reizen. Hiervoor kan De Reispas rekenen op vele jaren ervaring en expertise. Wil je zelf ook op reis? Ga dan zeker eens langs bij De Reispas. Zaakvoerster Linda De Craen en haar vaste medewerkster Wendy helpen je graag verder.

De reis van je dromen

Bij het plannen van een vakantie komt vaak veel stress kijken. Je moet verschillende aanbiedingen bekijken en nalezen, een hotel boeken, vliegtickets of treintickets bestellen, activiteiten zoeken… En je moet je ook voorbereiden op mocht er eens iets mis lopen.

Als je dit allemaal zelf moet doen, begint je reis al vol stress en is het moeilijk om tot rust te komen. Dankzij een reisbureau zoals Selectair De Reispas in Geel, hoef je zelf naar niets te kijken. Maak daarom vandaag nog een afspraak om langs te gaan. Bij Selectair De Reispas zal de reisagent luisteren naar wat jouw wensen zijn. Daarna gaan Linda of Wendy op zoek naar de beste deals en de mooiste accommodatie. Ze zorgen voor het vervoer en eventuele verzekeringen. Op die manier kan je alle zorgen overlaten aan het reisbureau en hoef jij er enkel voor te zorgen dat je koffers gepakt zijn en je volledig geniet van je vakantie.

Thema reizen

Bij Selectair De Reispas kan je kiezen uit verschillende bestemmingen en thema’s. Onder de thema’s kan je kiezen voor een citytrip, een cruise, een vakantie dicht bij huis in Europa, een groepsreis, rondreis, safari, wintervakantie, weekendje weg, strandvakantie… Kortom, je hebt keuze uit alle verschillende mogelijke manieren van reizen.

Bestemmingen

In de bestemmingen bij De Reispas heb je geen gebrek. Alle populaire bestemmingen zitten in het gamma. Daarnaast is het aanbod ook aangevuld met iets minder bekende bestemmingen die wel uniek zijn en waar De Reispas je een prachtige vakantie kan aanbieden. Heb je zelf een bepaalde voorkeur voor een bepaalde reislocatie? Ook dan kan Selectair De Reispas je helpen. Dankzij een groot netwerk van partners is De Reispas uit Geel in staat om al je wensen te vervullen.

Selectair

Selectair De Reispas is een onafhankelijk reisbureau dat deel uitmaakt van Selectair groep. Dit is een groep van onafhankelijke reisbureaus die samenwerken zodat ze een meer uitgebreid aanbod en betere dienstverlening kunnen aanbieden. Door als groep samen te werken kunnen de Selectair reisbureaus gemakkelijker en beter samenwerken met belangrijke touroperatoren. Dit is goed voor de dienstverlening naar jou en ook voor mogelijke deals die je kan scoren. Als lokaal reisbureau staat De Reispas dicht bij jou als klant, maar door deel uit te maken van de Selectair groep kan De Reispas je een aanbod geven zoals je enkel vindt bij heel grote reisorganisatoren.

Contact

Nood aan vakantie? Of wil je wat inspiratie op doen voor je volgende reisbestemming? Je vindt reisbureau Selectair De Reispas terug in Pas 116 in Geel. Dit is in het hartje van Geel Centrum in een leuke buurt vol met handelaars vlak bij het zwembad van Geel. Het kantoor is dus ideaal gelegen om een tussenstop te maken wanneer je hier in de stad komt shoppen. Wil je graag meer info, inspiratie opdoen of een afspraak? Neem dan zeker telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
09:30 -
| 13:30 - 18:00
wo
09:30 - 12:30
| 13:30 - 18:00
do
- 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
09:30 -
| 13:30 - 18:00
za
09:30 - 13:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Geel om te bezoeken

placeholder_logo
Tuincentrum De Muder in Larum (Geel) is ooit begonnen als een speciaalzaak voor landbouwers. Sinds 2000 werd de zaak overgenomen...
Multituin_Logo
Multituin in Geel is ooit gestart met het maken van kwalitatieve hondenhokken. Sinds de eerste dierenverblijven in 1989 is de...
Sjans_Kringloopwinkels_Logo
Als je echt leuke spulletjes wil vinden, dan moet je zeker naar Sjans Kringloopwinkel Geel gaan. Bij Sjans worden namelijk...

Gerelateerde handelaars

Liesbets_Reiscenter_Logo
Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in...
Travel_tip_Reizen_Logo
Travel Tip Reizen by Selectair uit Herenthout is een referentie als het gaat over gepersonaliseerde reizen. Van Argentinië tot Zimbabwe....
Banjo_Reizen_Logo
Banjo Reizen in Westerlo staat garant voor meer dan 30 jaar ervaring in de reissector. Hier ben je dus aan...