Broodjeszaak_Watshapp_Interieur
Broodjeszaak_Watshapp_Logo

Watshapp

0479 30 75 11
Sint michielsplein 15 b,
2260 Westerlo

Watshapp is geen app, maar een gezellige broodjeszaak in het centrum van Oevel. In deze deelgemeente van Westerlo, ligt de broodjeszaak in het hartje. De zaak ligt vlak achter de kerk van Oevel aan een rustig, gezellig plein waar je veel parking en groen terug vindt.

Broodjeszaak

Watshapp is de ideale plek om te gaan lunchen. Door de rustige ligging, kan je met alle gemak genieten van een heerlijk broodje met een koffie of thee erbij. Het menu van Watshapp is heel uitgebreid. Het gaat van koude broodjes, zoals een smoske of een broodje gezond, over warme broodjes met het broodje boulette als de meest populaire tot zelfs, hamburgers en Bicky Burgers, pasta, soep en croques. Zelfs stoofvlees, videe en witloof met ham en kaas staan hier op het menu. Op het uitgebreide en gevarieerde menu van Watshapp zal je dus altijd wel iets vinden dat je kan smaken.

Koffiehuis

Bij Watshapp ben je niet verplicht om iets te eten. Je kan er ook gerust gewoon iets gaan drinken. De broodjesbar dient met alle plezier een lekkere kop koffie of thee. Voor mensen die liever iets fris hebben, kan je ook altijd cola, water of ander frisdrank vragen ook.

Terras

Bij Watshapp kom je terecht in een moderne en propere zaak. Het is hier altijd fijn vertoeven en iets eten. Zeker wanneer in het voorjaar en de zomer het zonnetje erdoor komt. Dan is het namelijk extra fijn om op het terras van de zaak te gaan zitten. De ligging aan het rustige Sint-Michielsplein in Oevel maakt dat het terras alle elementen heeft voor een gezellige lunch. Een rustige omgeving met veel groen. En de broodjeszaak met terras is erdoor ook nog eens heel makkelijk bereikbaar.

Contact

Ga voor je volgende lunch zeker eens langs bij Watshapp in Oevel. Het team staat met de glimlach tot je dienst. Om een bestelling door te geven, kan je altijd telefonisch contact opnemen. Je kan zelfs gewoon een Whatsapp berichtje sturen naar de zaak. Hiervoor kan je hetzelfde telefoonnummer gebruiken.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

09:00 - 13:30
di
09:00 - 13:00
wo
Gesloten
do
09:00 - 19:00
vr
09:00 - 19:00
za
11:00 - 18:00
zo
Gesloten