Club_Cher_Interieur
Tourenaar_Favicon

Club Cher

014 32 32 42
Sint-Pieterstraat 5,
2400 Mol

Club Chér is een leuke bar en HET holebi café van de Kempen. Dat wil zeggen dat je in dit café in Mol kan zijn wie je echt bent. Hier wordt niet geoordeeld. Of je nu homo, lesbissch, hetero, biseksueel, transseksueel… bent. Club Cher is de thuisbasis voor alle gay mannen, lesbiennes, biseksuele mannen en vrouwen of alle andere Queer mensen uit de Kempen. Hier kom je om een heerlijk frisse pint, een coupje champagne, een heerlijk wijntje of iets anders te drinken in een geweldige sfeer.

Evenementen

Om jouw een zo leuk mogelijke tijd te bezorgen, organiseert Club Cher in Mol regelmatig evenementen. Dit kunnen avondjes zijn zoals het uitzenden van het Eurivisie Songfestival uitzenden op groot scherm. En als het Eurosong niet helemaal je ding is, dan worden ook wel eens bingo’s of drag queen optredens georganiseerd. Voor een volledig overzicht van de geplande evenementen, ga zeker eens langs in het café en vraag ernaar aan de medewerkers. Ze zullen je met alle plezier de agenda uitleggen.

Contact

Je vindt café Club Cher in het centrum van Mol in de Sint-Pietersstraat. Je kan de gay bar zeker niet missen want recht tegenover het café ligt het Heilig Hartziekenhuis van Mol. Een groter herkenningspunt zal je vast nergens anders vinden.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
20:00 - 03:00
do
20:00 - 03:00
vr
- 03:00
za
- 03:00
zo
20:00 - 03:00