In de foto is een detailbeeld van een tafel in de frituur Sint-Jozef met op de tafel 4 borden met versgemaakte broodjes en bij elk bord met een broodje staat ook een drankje en licht er bestek in een servet gerold.
placeholder_logo

Frituur Sint-Jozef

011 64 05 09
Luikersteenweg 462,
3920 Lommel

Website

Beschrijving

Frituur Sint-Jozef in Lommel is een enorm leuke frituur in deelgemeente Kolonie. Hier mag je een leuke, persoonlijke sfeer verwachten. De vaste klanten weten hun weg goed naar de frituur te vinden en dat is dankzij de kwaliteit en de familiaire aanpak van de snackbar.

Je vindt Frituur Sint-Jozef in het centrum van Lommel-Kolonie recht tegenover de kerk. De ligging langs de centrale baan door de deelgemeente maakt dat de frituur heel makkelijk te bereiken is. Op slechts een boogscheut van de Nederlandse grens, verwelkomt het team van snackbar Sint-Jozef niet enkel graag hun landgenoten, maar ook de Nederlandse vrienden kunnen hier makkelijk en snel een frietje komen halen.

Wat mag je verwachten? Uiteraard frieten. En deze zijn van heel goede kwaliteit. Vraag dat maar aan de vaste klanten die steeds terug komen. Daarnaast heeft de frituur uiteraard lekkere snacks om de frietjes te vergezellen en biedt ze ook heel graag een uitgebreid aanbod aan verse broodjes aan. Al de items op het menu kan je opeten in de frituur zelf, op het gezellig terras of je kan je maaltijd ook altijd afhalen bij Frituur Sint-Jozef.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
16:00 - 21:00
do
16:00 - 21:00
vr
16:00 - 21:00
za
12:00 - 21:00
zo
12:00 - 20:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Lommel om te bezoeken

Een overzicht van een deel van het assortiment van de weggeefwinkel 'Het Gouden Hart' met beeldjes, vazen, bureaustoelen, lampen en nog veel meer.
Het logo van weggeefwinkel 'Het Gouden Hart' bestaande uit een geel hart met verschillende kleuren lijnen errond.
Ben je op zoek naar leuke spulletjes? Bij Het Gouden Hart weggeefwinkel kan je leuke items komen halen zonder hiervoor...

Gerelateerde handelaars

t_Frithuisje_Interieur
placeholder_logo
Frituur ‘t Frithuisje is een kleine, bescheiden frituur in et centrum van Westmalle. Nancy en Kurt dienen hier de lekkerste...
De voorgevel van brasserie 't Lilshof te midden van een rustige, groene omgeving in Lille. Het gebouw ziet er recentelijk gerenoveerd uit.
Lilshof_Logo
Taverne ‘T Lilshof is een gezellige familiezaak gelegen in een landelijk kader in de gemeente Lille. Bij ‘t Lilshof kan...
Taverne_Mollenhof_Exterieur
Taverne_Mollenhof_Logo
Parochiecentrum Het Mollenhof in Poederlee is de centrale ontmoetingsplaats in de deelgemeente van Lille. Dit parochiecentrum ligt in het absolute...