Tourenaar Logo
Standaard generiek vermeldingenlogo

Frituur Sint-Jozef

Beschrijving 

Frituur Sint-Jozef in Lommel is een enorm leuke frituur in deelgemeente Kolonie. Bij ons mag je een leuke, persoonlijke sfeer verwachten. De vaste klanten weten hun weg goed naar ons te vinden en dat is dankzij onze kwaliteit en onze familaire aanpak.

Op zoek naar ons? Je vindt Frituur Sint-Jozef in het centrum van Lommel-Kolonie recht tegenover de kerk. Onze ligging langs de centrale baan door onze deelgemeente maakt dat we heel makkelijk te bereiken zijn. Op slechts een boogscheut van de Nederlandse grens, verwelkomen we niet enkel graag onze landgenoten maar ook onze Nederlandse vrienden kunnen makkelijk en snel bij ons een frietje komen halen.

Wat mag je verwachten? Uiteraard frieten. En deze zijn van heel goede kwaliteit. Vraag dat maar aan onze vaste klanten die steeds terug komen. Daarnaast hebben we uiteraard lekkere snacks om de frietjes te vergezellen en we bieden ook heel graag een uitgebreid aanbod aan verse broodjes aan. Al de items op onze menu kan je opeten in onze frituur, op ons gezellig terras of je kan je maaltijd ook altijf afhalen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

011 64 05 09
Luikersteenweg 462, 3920 Lommel

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
16:00 - 21:00
Donderdag
16:00 - 21:00
Vrijdag
16:00 - 21:00
Zaterdag
16:00 - 21:00
Zondag
12:00 - 20:00

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Herberg_In_De_Heide_Sfeerbeeld

Herberg In De Heide

Lichtaart
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Ingang van de Milkshop in Grobbendonk

MilkShop

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Nikkys_Fritshop_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Nikky’s Fritshop

Vorselaar