Melkveeboerderij_Breykenshoeve_Sfeerbeeld
Melkveeboerderij_Breykenshoeve_Logo

Breykenshoeve

014313607
Sas VI 14,
2400 Mol

Website

Beschrijving

Breng een bezoekje aan de Breykenshoeve in Mol en je zal merken dat het hier een echte beleefboerderij is. Hier worden dieren verzorgt en land bewerkt zoals in elke traditionele boerderij, maar de Breykenshoeve heeft zijn aanbod een stuk uitgebreid. Zo biedt ze producten en diensten aan die je niet op elk melkveebedrijf kan terugvinden.

Kort keten

De Breykenshoeve zet enorm in op de korte keten. De melk die de koeien van de boerderij produceren wordt ter plaatse verwerkt tot een varia aan melkproducten. Deze melkproducten kan je als consument rechtstreeks van de boerderij en de boer kopen. Hiervoor heeft de Breykenshoeve een aantal opties geopend.

Terras

De Breykenshoeve is 5 dagen in de week open voor het publiek. Je kan dan op een terras aan de boerderij zelf gaan genieten van vele dranken en een aantal heerlijke gerechten zoals pannenkoeken, wafels en apfelstrudel, pasta of burgers met frietjes. Laat je verrassen door de unieke horeca gelegenheid die midden in het groen en vlak naast het water is gelegen aan het kanaal Bocholt-Herentals.

Wanneer je een bezoekje brengt aan het terras van de Breykenshoeve in Mol, mag je uiteraard ook niet vergeten om eens te proeven van de dranken of gerechten die gemaakt worden met de verse koeienmelk. Zo biedt de hoeve zelfgemaakt hoeve-ijs aan in verschillende smaken en ook huisgemaakte chocomelk. Zowel warm als koud.

Automaten

Naast het terras aan het melkveebedrijf zelf, heeft de Breykenshoeve ook een paar automaten geplaatst in Geel Ten Aard. Deze automaten staan op een mooi aangeklede plaats in een rustige straat vlak bij de Bloemfabriek. In de automaten vind je hoeve-ijs en ijspralines van die de Breykenhoeve hier telkens vers in stopt. Daarnaast kan je hier ook een drankje uit de automaat halen. Bij de automaten zijn ook bankjes en picknickbanken voorzien waar je even kan verpozen. Ontdek de automaten en hun charmante locatie hieronder al via de virtuele tour.

Open jouw showroom online met een virtual tour

Met deze virtual tour, kunnen klanten 24/7 rondkijken bij Breykenshoeve. Ook jij kan jouw showroom online openen. Bekijk het aanbod en vraag nu een vrijblijvend gesprek aan voor een virtual tour van jouw bedrijf.

Educatie en rondleidingen

Naast het horeca-aspect, brengt de familie Verschueren (de boerenfamilie van het melkveebedrijf) de Breykenshoeve ook naar de mensen dankzij educatie en rondleidingen. Het boerenleven is dan ook enorm interessant en belangrijk. Zo geven de boer en boerin heel graag rondleidingen met informatie over het boerenleven aan groepen. Voor scholen en jeugdbewegingen zijn er zelfs subsidies om een bezoekje te brengen aan de boerderij.

Contact

Wil je zelf eens een bezoekje brengen aan de boerderij van de Breykenshoeve? Reserveer dan vooraf via melk4kids.be. Vragen kan je ook altijd telefonisch stellen aan de familie. Of ga gewoon eens langs. Je vindt de Breykenshoeve langs het kanaal Bocholt-Herentals op Sas VI in Mol.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:00 - 18:00
di
11:00 - 18:00
wo
11:00 - 18:00
do
Gesloten
vr
Gesloten
za
11:00 - 19:00
zo
11:00 - 19:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Mol om te bezoeken

placeholder_logo
Club Chér is een leuke bar en HET holebi café van de Kempen. Dat wil zeggen dat je in dit...
Silhouette_Lingerie_Logo
Bij Silhouette in Mol kan je terecht voor al je aankopen van lingerie, badmode en nachtkleding. Wij bieden een uitgebreid...
placeholder_logo
Frituur Sluis in het hartje van Sluis, een van de oudste gehuchten van Mol, is een grote frituur met heerlijk...

Gerelateerde handelaars

Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel...
Plein_15_Logo
Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15...
placeholder_logo
Frituur De Ring in Turnhout is een kleine, gezellige frituur aan de Steenweg op Gierle, vlak bij de ring van...