Een close-up foto van buiten naar binnen de Bolcar garage. In de garage staan verschillende modellen mercedes auto's. Midden in beeld staat er een Mercedes-Benz SUV gericht naar de camera.
bolcar-logo-web-square

Bolcar

+32 477 24 53 66
Vaartstraat 15,
2400 Mol

Website

Beschrijving

Bolcar in Mol is een kleine, onafhankelijke garage die gespecialiseerd in Mercedes-Benz auto’s die ook vlakbij Dessel ligt. Zaakvoerder Kris Bols staat al klaar voor jou sinds 2005 en lost al de grote en kleine problemen met je auto op. Mercedes-Benz-garage Bolcar in Mol biedt je volgende diensten aan:

Onderhoud

Bolcar doet alle onderhoud aan je wagen. Of dit nu een groot onderhoud, dan wel een klein onderhoud is. Naast onderhoud van Mercedes-Benz wagens, kan je met andere merken hier terecht voor een onderhoudsbeurt. Tijdens het onderhoudt, heeft Bolcar vervangfietsen beschikbaar zodat je verder kan met aankopen in de buurt terwijl de techniekers naar je wagen kijken.

Bandenwissel

Moeten de banden onder je wagen worden verwisseld? Bolcar wisselt de banden van je wagen tussen zomer- en winterbanden. Ook voor het wisselen van een kapotte band of een versleten band, ken je bij Bolcar in Mol terecht. Banden kunnen meestal worden gewisseld op een paar minuten tijd terwijl jij even wacht.

Takeldienst

Ook bij pech onderweg vind je in Bolcar een goede partner. Wanneer je wagen onderweg met panne valt, kan je steeds rekenen op de eigen takeldienst van Bolcar in Mol. Na een kort telefoontje wordt je wagen dan ook snel opgehaald door de Bolcar takelwagen en naar de garage gebracht. Hier kan je wagen worden nagekeken en herstelt. En jij kan worden voorzien van een vervangwagen om je snel en veilig terug op de baan te helpen terwijl de techniekers jouw wagen herstellen.

Mercedes-Benz

Bolcar in Mol is Mercedes-Benz specialist. Dat wil zeggen dat de garage alle herstellingen en onderhoud kan doen aan Mercedes-Benz wagens. En dit voor de hele regio rond Dessel, Mol en omstreken. Dankzij jarenlange ervaring met Mercedes wagens, ben je bij Bolcar in Mol altijd zeker van een kwaliteitsvolle service en het gebruik van de juiste materialen. Naast onderhoud, doet Bolcar ook verkoop van tweedehands Mercedes auto’s. Door de expertise in dit merk, kan je steeds gerust zijn dat jouw aankopen goed zijn nagekeken en nog jaren verder kunnen zonder problemen.

Aankoop en verkoopservice

Bolcar heeft een aan- en verkoopservice waardoor er steeds een aantrekkelijk aanbod aan tweedehandswagens is. Ben je op zoek naar een nieuwe auto? Bij Bolcar kan je mooie koopjes doen. Al de auto’s die ze hier verkopen hebben een gegarandeerde kilometerstand en worden nagekeken voor verkoop door de in huis specialist. Kortom kies je bij Bolcar voor betaalbare zekerheid. Je vindt hun aanbod op Autosout24.

Bolcar biedt je steeds een persoonlijke service. Je wordt hier steeds persoonlijk verder geholpen door zaakvoerder Kris die heel wat ervaring, kennis en expertise heeft. Hierdoor kan Bolcar steeds een snelle en degelijke service aanbieden.

Je vindt Bolar in de Vaarstraat, een doodlopende straat in een rustig industriegebied aan de rand van Mol, vlakbij Dessel. Hierdoor is de garage heel bereikbaar vanuit het centrum van Mol, Dessel en vlakbij Lommel of Retie. Je herkent de garage door een groot naambord aan de zijkant van het gebouw. Hierdoor zie je de locatie al vanop de brug van de Donk, de baan tussen Dessel en Mol. Ook staan er voor de garage van Bolcar steeds een aantal auto’s vooraan aan het gebouw.

Bolcar is op zaterdag open op afspraak.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Op afspraak
di
Op afspraak
wo
Op afspraak
do
Op afspraak
vr
Op afspraak
za
Op afspraak
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Mol om te bezoeken

placeholder_logo
Club Chér is een leuke bar en HET holebi café van de Kempen. Dat wil zeggen dat je in dit...
Silhouette_Lingerie_Logo
Bij Silhouette in Mol kan je terecht voor al je aankopen van lingerie, badmode en nachtkleding. Wij bieden een uitgebreid...
placeholder_logo
Frituur Sluis in het hartje van Sluis, een van de oudste gehuchten van Mol, is een grote frituur met heerlijk...

Gerelateerde handelaars

Garage_Hufkens_Logo
Garage Hufkens is een kleine, onafhankelijke garage in Vorselaar waar de klant centraal staat en waar een auto onmiddellijk aan...
Garage_Liekens_Logo
Garage Liekens is al is gestart in 1950 in Wiekevorst. Sindsdien is de zaak doorgegeven van vader op zoon. Vandaag...
Garage_Holemans_Logo
Met Garage Holemans in Zoerle-Parwijs (deelgemeente van Westerlo), kies je voor een expert op het vlak van Honda auto’s. Al...