t_Krantje_Herenthout_Exterieur
t_Krantje_Herenthout_Logo

‘t Krantje Herenthout

014 50 24 93
Molenstraat 26,
2270 Herenthout

Krantenwinkel ‘t Kranje in Herenthout is een vaste waarde in het centrum van de gemeente. Voor iedereen uit Herenthout is het dan ook DE plek om een krant of dagblad te halen, maar naast kranten en tijdschriften heeft deze kleine, gezellige krantenwinkel ook heel wat anders te bieden.

Lotto

Waag jij je kans op rijkdom bij de Lotto? Haal dan nu je Lotto biljet bij ‘t Krantje in Herenthout. Mocht je de lotto voor de eerste keer willen invullen, dan helpen de medewerkers van ‘t Krantje graag verder. Uitbater Jan en zijn team leggen je graag uit hoe je een Lotto biljet goed moet invullen.

Is spelen op de lotto niets voor jouw? Dan kan je ook altijd kiezen voor een krasbiljet of een jokerformulier bij ‘t Krantje.

Snoep en drank

Naasst de kranten en tijdschriften, heeft ‘t Krantje ook snoep en drank in de aanbieding. Als je dus even snelle suikers nodig hebt, kan je hier gerust eens passeren. Verder zitten er in het gamma ook rookwaren zoals sigaretten en tabak.

Contact

Wil je een krant kopen of kan je wel een snoepje gebruiken? Ga dan langs in de winkel van ‘t Krantje. Je vindt de krantenwinkel in de Molenstraat in het hartje van Herenthout. Dit is op slechts een paar van de markt en de kerk van Herenthout. Voor vragen en extra info kan je ook altijd telefonisch contact opnemen.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

05:00 - 18:00
di
08:00 - 18:00
wo
- 18:00
do
- 18:00
vr
05:00 - 18:00
za
06:00 - 14:00
zo
Gesloten