Dagbladhandel_Ann_Interieur
Tourenaar_Favicon

Dagbladhandel Ann Grobbendonk

014 50 12 47
Leopoldstraat 123,
2280 Grobbendonk

Dagblandhandel Ann is jouw lokale krantenwinkel in Grobbendonk. Hier haal je ‘s morgens je krant of magazine op of koop je een krasbiljet. De winkel is al vroeg op de ochtend open voor iedereen die graag vroeg aan zijn of haar dag begint. Ben je op weg naar je werk, passeer dan zeker Dagbladhandel Ann in Grobbendonk voor een krant voor ‘s middags bij je lunch.

Levering in de ochtend

Wil je ‘s morgens op je dooie gemak wakker worden en je krant onmiddellijk kunnen lezen bij je eerste koffie? Dan levert Dagbladhandel Ann jouw krant ook heel graag aan huis. Dankzij de leverdienst, hoef jij niet het huis uit. Je kan na het opstaan de krant uit je brievenbus halen en rechtstreeks naar de ontbijttafel gaan. Neem voor levering in de ochtend van je krant of dagblad zeker telefonisch contact op of spring eens binnen in de winkel voor meer info.

Andere producten

Naast kranten en tijdschriften, zijn er nog heel wat andere producten. Zo kan je bij Dagbladhandel Ann ook je kans wagen op het grote geluk met de Lotto of Bingoal voor paarden- en voetbalwedstrijden. Verder heeft de krantenwinkel ook snoepgoed en drinken, leesboeken, bureau artikelen, inktpatronen etc. En mocht je roken, dan kan je bij Dagbladhandel Ann je sigaretten, tabak of andere rookwaren halen. Voor mensen die meer voor de elektrische rookwaren zijn, heeft de krantenwinkel zelfs een aanbod aan e-sigaretten en vullingen.

Pakketje versturen of ontvangen

Een pakketje versturen of ontvangen? Bij dagbladhandel Ann is er een parcel shop voor zowel DPD als Mondial Relay in de winkel. Hiermee stuur je makkelijk en snel je pakje naar overal in de wereld.

Droogkuis

Heb je kleding die moeilijk te wassen zijn of heeft je favoriete kledingstuk een vlek waar je niet weet wat je ermee moet doen? Breng het dan binnen bij Dagbladhandel Ann. Dankzij een uitstekende droogkuis service, geeft de krantenwinkel nieuw leven aan jouw jurken, kleedjes, broeken of pakken. Voor deze droogkuis service, werkt de handelaar samen met een ervaren professional op het vlak van droogkuis. Hierdoor ben je steeds zeker van een goed resultaat en de grootste zorg voor je kledij.

Contact

Je ziet het. Dagbladhandel Ann is jouw moderne krantenwinkel met een varia aan diensten en producten. Ga alles gerust eens ontdekken in de winkel. Dagbladhandel Ann is centraal bereikbaar aan de rand van de gemeente Grobbendonk op de Leopoldstraat. Dit is ideaal gelegen tussen het centrum van Grobbendonk, Pulle, Zandhoven en Broechem. Het team ontvangt je graag met open armen.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

05:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
di
- 12:30
| 13:30 - 18:00
wo
-
| 13:30 - 18:00
do
05:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
vr
-
| 13:30 - 18:00
za
07:00 - 14:00
zo
Gesloten