Text-It_Grafisch_Ontwerp_Uitgesneden
Text-It_Logo

Text-It

014 49 40 40
Atealaan 37b 2270 Herenthout,
2270 Herenthout

TEXT-IT uit Herenthout is een reclamebureau en jouw specialist inzake buitenreclame en binnenreclame. TEXT-IT zorgt voor de juiste reclame en bestickering op maat van jouw onderneming. Zo kan je hier al terecht voor kleine wayfinds die je bezoekers door je bedrijf leiden tot het bestickeren van volledige muren en lichtreclame.

Ben je op zoek naar een afgewerkt product zoals projectborden, wagenbelettering, spandoeken, spandoekframes, gevel reclame, reclamepanelen, banners, lichtreclame, reclamezuilen, werkkledij, plexiglas coronaschermen? Dan heb je met TEXT-IT een kwalitatieve partner die je van A tot Z begeleid bij je aankoop. TEXT-IT staat garant voor een goede service en afwerking. Je kan bij hier terecht voor de productie/montage van jouw visuele communicatie en reclame, maar ook voor totaal projecten van een audit over design tot afwerking kan je bij bij TEXT-IT terecht. Laat het team van TEXT-IT je bijstaan om jouw zaak helpen gevonden te worden met onze visuele reclame oplossingen op maat.

Wil je opvallen? Nood aan een kwalitatief reclamebureau? Bestel jouw reclame producten eenvoudig én veilig online in de TEXT-IT webshop! Eigen ontwerp of ontwerp door het Design team van TEXT-IT is ook steeds mogelijk. Gerenommeerde klanten zoals de Wurth Shop, immo Heylen Vastgoed en Prima Lux gingen je al voor. Ga voor kwaliteitsreclame door lokale vakmannen zeker ook eens langs in de showroom op de Atealaan op het industrieterrein klein Gent in Herenthout. Het team van TEXT-IT adviseert je graag in je zoektocht en helpt je op weg.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

09:00 - 12:00
di
-
| 12:30 - 17:00
wo
-
| 12:30 - 17:00
do
-
| 12:30 - 17:00
vr
09:00 -
| 12:30 - 17:00
za
-
Volgens uren
zo
Gesloten