Keurslager_Schoofs_Sfeerbeeld
placeholder_logo

Keurslager Schoofs

013 31 11 60
Schaffensestraat 11,
3290 Diest

Website

Beschrijving

Keurslager Schoofs is uw lokale keurslager in het centrum van Diest. Gelegen in een gezellige winkelstraat, vind je de winkel van slager Jan met verse vleesproducten. Deze worden dagelijks vers, in huis bereidt en aan u verkocht. Naast een ruime keuze aan fijne vleeswaren, kan je bij deze beenhouwer ook terecht voor een fijne selectie aan kazen.

Keurslager

Het label keurslager krijgt niet elke beenhouwer. Het is een kwaliteitslabel dat jou als klant garandeert dat jouw slagerij enkel werkt met de beste kwaliteit vleeswaren. Keurslager Jan Schoofs heeft dit label gekregen door een strenge selectie van leveranciers, de juiste keuze aan onversneden karkassen en jaren vakkennis en ervaring in het snijden van vlees. Ook een klantvriendelijke aanpak waarbij je steeds een warme begroeting krijgt samen met een persoonlijke service en deskundig advies bij al je vragen hebben bijgedragen aan het verkrijgen van het label van keurslager voor slager Jan Schoofs in Diest.

Ruim assortiment aan keuze

Naast kwaliteit is ook het uitgebreide assortiment een reden voor vele klanten om steeds weer te kiezen voor Keurslager Schoofs. Zo kan je hier terecht voor zowel charcuterie als worsten, gebraad, koteletten, steak. Zelfs traiteur gerechten worden hier in de winkel aangeboden.

Wanneer je in de zomer een barbecue wil organiseren, kan je bij Keurslager Schoofs terecht voor al je vlees om te grillen op de BBQ. Je kan dan kiezen voor gewone, lekkere worsten of een burger, of je kan een bestelling plaatsen voor gemarineerd vlees. Mocht je eens iets nieuws willen proberen, dan geeft het team van Keurslager Schooft je met veel plezier een aantal tips en suggesties.

Contact

Ga voor al je vleesbenodigdheden langs bij een kwalitatieve slager in Diest. Bij Keurslager Jan Schoofs zal je zeker alles vinden wat je zoekt en steeds aan de beste kwaliteit. Ga gerust eens langs tijdens de openingsuren van de winkel om het volledige assortiment te bekijken of neem telefonisch contact op om al je vragen te stellen.

Je vindt de winkel van Keurslager Schoofs terug in het centrum van Diest. op slechts wandelafstand van de Grote Markt in de gemeente vind je alle vleeswaren van de beste kwaliteit. Door zijn centrale ligging is de winkel makkelijke te bereiken voor iedereen die in Diest woont. Als je van buiten de de ring van Diest komt, kan je vlakbij de ring parkeren en het laatste stuk makkelijk te voet doen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

08:00 - 13:00
| 14:00 - 18:00
di
Gesloten
wo
08:00 - 13:00
| 14:00 - 18:00
do
08:00 - 13:00
| 14:00 - 18:00
vr
08:00 - 13:00
| 14:00 - 18:00
za
08:00 - 17:00
zo
08:00 - 12:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Diest om te bezoeken

Het logo van De Stoffenschuur in Diest. De naam van de stoffenwinkel in een vierkant met stippellijn waarop een schaartje staat alsof je het logo moet uitknippen. Op de achtergrond is een groene verfvlek.
De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in...
Slotenmakerij_Aerts_Logo
Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie...
Het logo van Happyland.
Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag, leuke spullen voor de (eerste) schooldag, enkele items om je tuin op...

Gerelateerde handelaars

Slagerij_Pieters_Logo
Voor kwaliteitsvlees in Brasschaat moet je bij Slagerij Pieters zijn. Deze locale vleesspecialist biedt je elke dag het beste vlees...
Vleesboetiek_Bart_en_Natacha_Mol_Logo
Bij Vleesboetiek Bart en Natacha word je met open armen verwelkomt. In deze moderne slagerij heb je keuze uit een...
Vleesatelier_41_Logo
Voor vlees van topkwaliteit, moet je bij Vleesatelier 41 zijn. Vleesatelier 41 is een moderne slagerij die werkt op ambachtelijke...