De_Stoffenschuur_Interieur
De_Stoffenschuur_Logo

De Stoffenschuur

0468 21 30 18
Diestsebaan 42,
3290 Schaffen

De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in de richting van Paal, is de winkel ideaal gelegen voor klanten uit de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Het aanbod van de winkel is ook zeker de moeite om van iets verder naar hier te rijden.

Stoffen

Als je de winkel binnen komt, zal je versteld staan van de hoeveelheid stoffen die in aanbieding zijn. De Stoffenschuur heeft werkelijk voor elk kledingstuk en elke gelegenheid een stofje in huis. Of je nu op zoek bent naar een jeansstof, een kleurrijke stof, damesmodestoffen of kindermodestoffen? Je zal het zeker vinden bij De Stoffenschuur. Hier zijn zelfs zo veel stoffen voor handen dat je hier uren zou kunnen zoeken tussen de leuke stoffen uit het gamma.

Patronen

Met stoffen alleen kan je al een heel eind raken, maar een patroon maakt het maken van kleding een pak makkelijker. Voor iedereen die graag zijn eigen bloesen, jurken, broeken of hemden maakt, heeft De Stoffenschuur een mooi aanbod aan patronen in de aanbieding. De patronen van De Stoffenschuur komen uit verschillende bekende naaimagazines zoals La Maison Victor en Ottobre, maar er zijn ook heel wat losse patronen beschikbaar. Deze komen van onder meer Compagnie M en Zonen 09. Met de patronen van De Stoffenschuur kan je kinderkleding, dameskleding, handtassen, accessoires of zelfs tipitenten of nog andere zaken zelf maken.

Fournituren en mercerie

Fournituren en mercerie, ook wel naaibenodigdheden zoals knopen, naalden, garen, draad, scharen, spelden etc, zijn uiteraard ook onmisbaar. Mocht je nood hebben aan een paar knopen om op een hemd te plaatsen? Of is je schaar aan vervanging toe? Bij De Stoffenschuur zit je goed. Deze naaiwinkel heeft namelijk, naast heel wat stoffen en vinyl, ook een mooi aanbod aan fournituren en mercerie in de aanbieding.

Workshops

Bij De Stoffenschuur worden regelmatig workshops gehouden. Deze workshops zijn ideaal voor als je net wil starten met naaien. In de workshops van De Stoffenschuur leer je alle kleine kneepjes om zelf aan de slag te gaan met naald en garen. Je leert er hoe je van nul begint om zelf een kleedje of een handtast te maken. Ook voor gevorderde naaisters zijn de workshops van De Stoffenschuur interessant. Als je wat ervaring hebt, kan je hier namelijk nieuwe technieken leren of gewoon wat inspiratie op doen. Zeker eens de moeite dus om een workshop bij De Stoffenschuur te volgen.

Contact

Voor alle kledingstukken die je zelf gaat naaien of al je handwerken, moet je zeker eerst eens bij De Stoffenschuur passeren. Hier hebben ze alles in de aanbieding om te starten met naaien. Jij moet enkel een naaimachine hebben om met de materialen van De Stoffenschuur alle projecten aan te kunnen. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan zeker eens telefonisch contact op.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

09:00 - 17:00
di
Gesloten
wo
- 17:00
do
- 17:00
vr
09:00 - 13:00
za
10:00 - 17:00
zo
Gesloten