Slotenmakerij_Aerts_Interieur
Slotenmakerij_Aerts_Logo

Slotenmakerij Aerts

0475 41 28 74
Koningin Astridlaan 12,
3290 Diest

Website

Beschrijving

Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag kan de slotenmakerij rekenen op maar liefst 5 generaties aan ervaring. Hierdoor kan je bij slotenmakerij Aerts 5.0 in Diest altijd rekenen op een oplossing voor jouw probleem.

Specialisatie oldtimer sleutels

Als slotenmaker biedt slotenmakerij Aerts heel wat diensten, maar de slotenmakerij heeft een bijzondere specialisatie in het maken van oldtimer sleutels. Het is een service die regelmatig door eigenaars van oldtimers wordt gebruikt. Het bekomen van sleutels voor oldtimers is namelijk niet zo makkelijk doordat garages en merken de sleutels soms niet meer aanbieden. Daarom dan ook dat liefhebbers van oldtimers soms van ver komen naar slotenmakerij Aerts voor het laten maken van een sleutel voor hun geliefde auto.

Bijmaken autosleutels

Wist je dat? Het bijmaken van autosleutels is vaak goedkoper bij een slotenmaker dan bij je garage. Automerken en garagisten vragen een premium prijs voor het bijmaken van een autosleutel. Voor hun is dit namelijk een specialisten werkje dat ze niet vaak doen. Een slotenmaker is echter regelmatig bezig met het maken en bijmaken van sleutels. Daarom dat het vaak goedkoper is om een extra autosleutel te laten bijmaken door een slotenmaker dan door je garagist.

Sleutel laten maken van een slot

Wanneer je de sleutels van een slot kwijt bent, is het slot nog niet verloren. Slotenmakerij Aerts kan zonder problemen een sleutel op een slot laten passen. Zelfs zonder een voorbeeldsleutel is dit voor slotenmakerij Aerts een koud kunstje. Breng je slot binnen en in no time heeft de slotenmaker hier een sleutel voor gemaakt.

Contact

Wanneer je nood hebt aan een vakbekwame slotenmaker, moet je zeker eens bij slotenmakerij Aerts 5.0 langs gaan. Hier zal je met open armen worden ontvangen en verder geholpen worden door een slotenmaker die kan rekenen op meer dan 100 jaar aan ervaring en kennis doordat deze van generatie op generatie is doorgegeven. Je vindt de slotenmaker aan de Koningin Astridlaan in Diest. Dit is de ring rond de gemeente. Een aantal namiddagen in de week is de winkel geopend zodat je hier kan binnen wandelen, maar daarnaast kan je ook op afspraak terecht bij slotenmakerij Aerts. Neem hiervoor zeker telefonisch contact op.

Wat kan je verwachten van een slotenmaker?

Let op wanneer je een slotenmaker belt! Er zijn malafide slotenmakers die proberen te profiteren van jou. Een goede slotenmaker heeft enkel het beste met je voor en zal daarom altijd correct en transparant te werk gaan. Bij een bonafide slotenmaker zal je dan ook altijd op voorhand een duidelijk en transparant tarief terugvinden. Kijk ook of je een fysiek adres terugvindt. Meeste slotenmakers hebben een winkel of werkplaats van waaruit ze werken. Oplichters hebben vaak geen fysieke locatie waar je naartoe kan gaan.
0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

12:00 - 17:00
di
12:00 - 17:00
wo
Gesloten
do
12:00 - 17:00
vr
12:00 - 17:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Diest om te bezoeken

placeholder_logo
Keurslager Schoofs is uw lokale keurslager in het centrum van Diest. Gelegen in een gezellige winkelstraat, vind je de winkel...
Het logo van De Stoffenschuur in Diest. De naam van de stoffenwinkel in een vierkant met stippellijn waarop een schaartje staat alsof je het logo moet uitknippen. Op de achtergrond is een groene verfvlek.
De Stoffenschuur is gelegen in een statige villa in Diest. Gelegen langs de Diestsebaan aan de rand van Diest, in...
Het logo van Happyland.
Zoek je een origineel cadeau voor een verjaardag, leuke spullen voor de (eerste) schooldag, enkele items om je tuin op...

Gerelateerde handelaars

Blok_Security_Logo
Blok Security in Herentals is jouw slotenmaker en beveiligingsexpert. In de winkel op de Herenthouteseweg in Herentals kan je terecht...
placeholder_logo
Sleutel gebroken of verloren? Slotenmakerij Eric staat voor u klaar. Bij Slotenmaker Eric ga je om een nieuw slot of...
Logo van A.S.T. Slotkapot
A.S.T. Slotkapot is een gepassioneerde slotenmaker in Turnhout die je helpt met de beveiliging vvan je woning. Heb je nood...