Tourenaar Logo

Slotenmakerij Aerts

Beschrijving 

Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag kan de slotenmakerij rekenen op maar liefst 5 generaties aan ervaring. Dat betekent dat je hier altijd een oplossing kan vinden voor jouw probleem.

Toen Karel Aerts in 1902 met zijn slotenmakerij begon, had hij 2 ambachten waarop hij zijn focus legde. Zo deed Slotenmakerij Aerts vanaf het begin aan siersmederij en slotenmakerij. Ook vandaag kan je nog terecht voor slotenmaker diensten zoals het kopiëren van sleutels, aankoop van nieuwe sloten, depannages en herstellingen terecht bij Slotenmakerij Aerts, maar ook nummerplaten en gepersonaliseerde badges behoren nu tot het gamma. Daarnaast biedt Slotenmakerij Aerts ook de mogelijkheid om zelfgekozen afbeeldingen te laten graveren op een houten oppervlak. Heb je jezelf buiten gesloten? Is je slot kapot? Heb je een dubbele sleutel nodig of iets anders? Dan moet je zeker bij Slotenmakerij Aerst zijn. Ontdek vandaag nog alle producten en diensten die de slotenmaker je kan aanbieden en ga langs in de winkel. Of neem eens telefonisch contact op.

Wat kan je verwachten van een slotenmaker?

Let op wanneer je een slotenmaker belt! Er zijn malafide slotenmakers die proberen te profiteren van jou. Een goede slotenmaker heeft enkel het beste met je voor en zal daarom altijd correct en transparant te werk gaan. Bij een bonafide slotenmaker zal je dan ook altijd op voorhand een duidelijk en transparant tarief terugvinden. Verder zul je ook altijd een fysiek adres kunnen terugvinden of opvragen van de eerlijke slotenmakers.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

013 33 64 47
Koningin Astridlaan 12, 3290 Diest

Openingsuren 

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Woensdag
09:30 - 13:30
Donderdag
09:30 - 13:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Slotenmakerij_Eric_Interieur
Standaard generiek vermeldingenlogo

Slotenmakerij Eric

Heist-op-den-Berg
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Blok_Security_Exterieur

Blok Security

Herentals
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
A.S.T_Slotkapot_Exterieur

A.S.T. Slotkapot

Turnhout