Speelgoedwinkel_Het_Huis_Van_Muis_Logo

Het Huis van Muis

014 85 49 84
Houtum 14,
2460 Kasterlee

Website

Beschrijving

Het Huis van Muis is een kleine, gezellige en leuke speelgoedwinkel gelegen in de rustige straat ‘Houtum’ aan de rand van het groene Kasterlee. Bij Het Huis van Muis wandel je binnen in een magische wereld waar je ogen te kort zal komen om alles te zien en ontdekken. De speelgoedwinkel is steeds van boven tot onder gevuld met de leukste spulletjes en speelgoed.

Zoek je een tof verjaardagscadeau? Dan ben je bij Het Huis van Muis zeker aan het juiste adres. Hier hebben ze een heel uitgebreid aanbod aan speelgoed en cadeaus voor verschillende leeftijden en interesses. Zo heeft Het Huis van Muis kinder- en babyspeelgoed in verschillende thema’s en categorieën zoals poppen, knuffels, houten speelgoed dat duurzaam is, buitenspeelgoed in alle maten, kleuren en gewichten, gezelschapsspellen en nog veel meer.

Ga heel het aanbod van Het Huis van Muis ontdekken in de winkel of proef al van het aanbod op facebook en instagram. Je vindt Het Huis van Muis op alle sociale media onder ‘Het Huis van Muis’. Heb je een vraag? Klantentevredenheid is enorm belangrijk voor het team van Het Huis van Muis dus aarzel zeker niet om de winkel te contacteren.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
09:30 -
| 13:30 - 18:30
do
Gesloten
vr
Gesloten
za
09:30 - 17:00
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente