Het Huis van Muis

Het Huis van Muis

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Het Huis van Muis is een kleine, gezellige en leuke speelgoedwinkel gelegen in de rustige straat ‘Houtum’ aan de rand van het groene Kasterlee. Bij Het Huis van Muis wandel je binnen in een magishce wereld waar je ogen te kort zal komen om alles te zien en ontdekken. De speelgoedwinkel is steets van boven tot onder gevuld met de leuktste spulletjes en speelgoed.

Zoek je een tof verjaardagscadeau? Dan ben je bij Het Huis van Muis zeker aan het juiste adres. Hier hebben ze een heel uitgebreid aanbod aan speelgoed en cadeaus voor verschillende leeftijden en interesses. Zo heeft Het Huis van Muis kinder- en babyspeelgoed in verschillende thema’s en categorieën zoals poppen, knuffels, houten speelgoed dat duurzaam is, buitenspeelgoed in alle maten, kleuren en gewichten, gezelschapspellen en nog veel meer.

Ga heel het aanbod van Het Huis van Muis ontdekken in de winkel of proef al van het aanbod op facebook en instagram. Je vind Het Huis van Muis po alle sociale media onder ‘Het Huis van Muis’. Heb je een vraag? Klantentevredenheid is enorm belangrijk voor het team van Het Huis van Muis dus aarzel zeker niet om ze te contacteren.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+1

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   13:30 - 18:30
  • Wednesday
   09:30 - 12:00 13:30 - 18:30
  • Thursday
   09:30 - 12:00 13:30 - 18:30
  • Friday
   09:30 - 12:00 13:30 - 18:30
  • Saturday
   09:30 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart