t_Kastels_Broodje_Sfeerbeeld
t_Kastels_Broodje_Logo

‘t Kastels Broodje

014 85 90 99
Turnhoutsebaan 40,
2460 Kasterlee

’t Kastels Broodje is een moderne broodjeszaak in het centrum van Kasterlee. Deze broodjeszaak heeft een mooie eetruimte waar je ter plaatse je broodje kan opeten, maar ook een zonneterras. Op dit zonneterras, dat naar het westen is gericht, is het ook enorm gezellig vertoeven tot de zon heeft plaatsgemaakt voor de nacht.

Menu

Bij ’t Kastels Broodjes kan je terecht voor gezonde belegde broodjes en smoskes of warme broodjes. Daarnaast heeft de broodjeszaak ook verse salades, hamburgers, pasta’s en nog veel meer. De suggesties van de chef zijn ook zeker een aanrader. Voor het volledige menu kan je altijd eens langs gaan of telefonische contact opnemen.

Naast heerlijke broodjes of salades voor de lunch of een snel diner, biedt ’t Kastels Broodje ook gewoon koffie of thee aan.

Virtual tour

Nog niet helemaal overtuigd? Ontdek dan nu al ’t Kastels Broodje van achter je computer. Wandel door de broodjeszaak via onderstaande virtual tour. Snuif de digitale sfeer al op en ga morgen dan eens in persoon langs in Kasterlee zelf.

0/5 (0 Reviews)

Openingsuren

ma

Gesloten
di
Gesloten
wo
11:00 - 20:00
do
11:00 - 20:00
vr
11:00 - 20:00
za
11:00 - 20:00
zo
Gesloten