Travel-Zone_Schilde_Interieur
Travel-Zone_Schilde_Logo

Travel-Zone Schilde

03 383 23 10
Turnhoutsebaan 532,
2970 Schilde

Website

Beschrijving

Wanneer je op reis wil gaan, ga je best langs bij Travel Zone in Schilde. Hier kan je jouw reis op maat laten samenstellen. Dankzij de vele partners van dit reisagentschap is er een ruime keuze in mogelijke reisbestemmingen en mogelijke activiteiten. Verder kan het reisbureau rekenen op meer dan 21 jaar ervaring om jouw reis tot in de puntjes te regelen.

Het opstellen van een reis bij Travel Zone begint bij het team van Travel Zone dat luistert naar jouw wensen. Daarna gaan ze op zoek en stellen je jouw ideale reis samen. Wanneer je met Travel Zone reist, worden alle zorgen van het boeken door je reisagent overgenomen. Zo kan jij met een gerust gemoed naar je vakantie toeleven. Jij hoeft enkel je koffers te pakken en te vertrekken. Al de rest wordt overgenomen door Travel Zone.

Een reis boeken bij Travel Zone heeft als voordeel dat alle zorgen van jouw worden overgenomen. De reisagent regelt je hele vakantie van A tot Z. Van het regelen van de vliegtuigtickets tot het boeken van het hotel en zelfs de lokale activiteiten. Mocht het mis gaan, dan ben je zeker gerust met een partner als de reisagenten van Travel Zone. Zij zorgen namelijk voor eventuele annulatie en het terugvorderen van je geld. Zelfs wanneer je een ongeluk op je vakantie meemaakt, zorgt het team van Travel Zone voor alle zorgen. Ze zorgen dat je goed wordt verzorgt en eventueel vroeger kan terugkeren indien nodig. Met een reisbureau als Travel Zone ben je helemaal gerust om op reis te vertrekken.

Contact

Je vindt het kantoor van Travel Zone op de Turnhoutesbaan in Schilde aan de rand van Zoersel. Woon je in de buurt van Schilde, Schoten, Sint-Job-In’t-Goor, Zoersel of Zandhoven? Dan ligt Travel Zone mooi in de buurt om op een avond langs te gaan wanneer je van je werk naar huis rijdt. Het kantoor is ook open op zaterdag en heel bereikbaar voor wie van iets verder komt. Met een parking voorraan aan het kantoor, kan je hier makkelijk parkeren met de auto.

Heb je nog vragen of maak je graag een afspraak? Neem dan telefonisch contact op of ga langs in het kantoor.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:00 - 12:30
di
-
| 13:30 - 18:00
wo
09:00 -
| 13:30 - 18:00
do
09:00 -
| 13:30 - 18:00
vr
09:00 - 12:30
| 13:30 - 18:00
za
- 15:30
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Schilde om te bezoeken

Florenza_By_Sylvie_Van_Gastel_Logo
Florenza by Sylvie Van Gastel in Schilde dat is bloemen van A tot Z. Ooit bouwde Walter Van Gastel een...

Gerelateerde handelaars

Cirkel_Reizen_Logo
Ga jij graag zorgeloos op vakantie? Dan ben je bij Cirkel Reizen in Balen aan het goede adres. Hier vind...
Logo van het D-Tours reisagentschap met een wereldbol waar een vliegtuig rond vliegt en daaronder de tekst 'D-Tours'
D-Tours in Grobbendonk staat al een ruimte tijd garant voor kwalitatieve reizen aan scherpe prijzen. Dankzij jarenlange ervaring, kan je...
Reisbureau_Conny_Cars_Logo
Sinds 1978 verzorgd reisbureau Conny Cars uit Westerlo allerlei reizen naar verschillende vakantielocaties. Op vlak van ervaring met het organiseren...