Florenza_By_Sylvie_Van_Gastel_Logo

Florenza Schilde

03 383 00 01
Turnhoutsebaan 171,
2970 Schilde

Website

Beschrijving

Florenza by Sylvie Van Gastel in Schilde dat is bloemen van A tot Z. Ooit bouwde Walter Van Gastel een keten van tuincentra en bloemenwinkels uit in de provincie Antwerpen. De dochter van Walter, Sylvie Van Gastel, mocht ook al heel vroeg mee met haar vader om voor de bloemen en planten te zorgen. Zo kreeg Sylvie niet enkel de liefde voor bloemen en planten met de paplepel mee, maar is dat een deel van zichzelf. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Sylvie uiteindelijk ook haar eigen bloemenwinkel heeft opgericht, genaamd Florenza by Sylvie Van Gastel.

Bloemen en planten

De Florenza by Sylvie Van Gastel zijn in de eerste plaats echte bloemenwinkels. Je komt hier nog echt binnen in een wereld van kleurige en heerlijke geurende bloemen. Zowel boeketten als bloemen in potten krijgen hier heel veel aandacht. Daarnaast kan je hier ook andere planten zoals kamerplanten, cactussen of tuinplanten krijgen. Alle planten kunnen steeds begeleid worden van de nodige uitleg om ze zo goed mogelijk te verzorgen en zo lang mogelijk te houden.

Wist je dat planten, en vooral kamerplanten, een positieve inpakt hebben op je mentale welzijn en je gezondheid. Niet alleen filteren planten de lucht en maken ze zuurstof aan, ook de aanwezigheid van echt groen heeft al een impact op jouw mentale staat.

Decoratie

Bij een plant, hoort eigenlijk ook altijd wat decoratie. Een plant op zich al heel leuk een mooi, maar decoratie maakt het toch steeds af. Daarom dat je bij Florenza by Sylvi Van Gastel ook de nodige decoratie vind om je interieur helemaal op te vrolijken. Van een leuke pot of vaas om bloemen of snijbloemen in te zetten tot kandelaars of kaarsenhouders en leuke beeldjes voor op je kast of in de tuin.

Levering aan huis

Een boeket bloemen is altijd leuk als decoratie in je woning of op kantoor en het heeft een positieve impact op je mentale welzijn en het stemt klanten altijd vrolijk. Niets dan voordelen dus aan het in huis halen van een boeket bloemen. Of dat nu je eigen woning is of je winkel of kantoor. Het lastigste aan het in huis halen van bloemen is echter misschien het halen van de bloemen in de bloemenwinkel? Bij bloemenwinkel Florenza by Sylvie Van Gastel hebben ze dat probleem opgelost. Via de online webshop kan je snel en makkelijk een boeket bestellen. Dit boeket kan volledig op maat worden gemaakt naar een bepaalde gelegenheid en het kan zelfs worden voorzien van een vaas zodat ook die zorgen uit jouw handen worden genomen. Alle boeketten die je online besteld worden steeds netjes afgeleverd op het door jouw opgegeven adres.

Contact

Ga vandaag de winkel van Florenza by Sylvie Van Gastel in Schilde nog ontdekken. De winkel ligt in het centrum van Schilde, niet zo heel ver van Wommelgem. Ideaal gelegen voor mensen die uit de buurt komen en met verschillende parkeergelegenheden in de buurt voor mensen die van iets verder komen met de auto. Mocht je nog vragen hebben in verband met het aanbod, openingsuren of de mogelijkheden tot levering, dan kan je altijd even telefonisch contact opnemen. Het team van Florenza helpt je graag verder.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

09:30 - 18:30
di
Gesloten
wo
09:30 - 18:30
do
09:30 - 18:30
vr
09:30 - 18:30
za
09:30 - 18:30
zo
09:30 - 16:30

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Schilde om te bezoeken

Travel-Zone_Schilde_Interieur
Travel-Zone_Schilde_Logo
Wanneer je op reis wil gaan, ga je best langs bij Travel Zone in Schilde. Hier kan je jouw reis...

Gerelateerde handelaars

Detailbeeld van een aantal planten uit het assortiment van tuincentrum Verde & Van Gool.
Logo van tuincentrum Verde & Van Gool met de tekst 'Verde & Van Gool' en daaronder 'bloemen en planten'
Sinds 1986 verzorgd Verde & Van Gool in Turnhout jouw bloemen en planten. Je kan hier terecht voor kamerplanten, terras-...
Bloemerij_De_Voorhof_Sfeerbeeld
placeholder_logo
Bloemerij De Voorhof is een kleine, rustig gelegen bloemenwinkel in het groene Dessel. Onze winkel is ondertussen al meer dan...
Een deel van de serres van tuincentrum Mampay en zoon met een ruim assortiment aan bloemen, planten en zelfs kleine boompjes.
Het logo van tuincentrum Mampay en Zoon.
Tuincentrum en boomkwekerij L. Mampay en Zonen in Zandhoven is 70.000m² aan bloemen, planten en bomen. Zo heb je hier...