Liesbets_Reiscenter_Interieur
Liesbets_Reiscenter_Logo

Liesbet’s Reiscenter

+32 14 51 83 89
Molenstraat 10,
2270 Herenthout

Website

Beschrijving

Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in een professionele omgeving met enorm ervaren medewerkers. Die medewerkers helpen je heel graag met het samenstellen van je favoriete reis of trip. In het aanbod van Liesbet’s Reiscenter vind je autovakanties, citytrips, cruises, vliegvakanties en meer.

USATravels en ExploreJamaica

Liesbet’s Reiscenter is heeft 2 specialiteiten waarvoor je zeker eens moet langs gaan in het kantoor. Zo zijn USATravels en ExploreJamaica onderdeel van Liesbet’s Reiscenter. Dankzij deze specialiteiten kan jij er op rekenen je hier de beste trips kan samenstellen. Het reisbureau is namelijk helemaal op de hoogte van de ‘must see’ plaatsen en de ‘hot trends’ in zowel Jamaica als in Amerika.

Reisagent als je assistent

Ga je op vakantie? Neem dan een reisagent als je assistent. Door de kiezen voor Liesbet’s Reiscenter als jouw reisbureau, kies je voor een stressloze vakantie. De reisagenten van Liesbet’s Reiscenter luisteren graag naar wat jouw wensen zijn. Daarna gaan ze aan de slag om alles voor jouw te regelen. Van het vervoer tot hotel en zelfs eventuele verzekeringen. Door jouw reis te laten samenstellen door een reisagent van Liesbet’s Reiscenter, moet jij er enkel voor zorgen dat je koffer klaar is en je zonder stress vertrekt op vakantie. Dankzij een reis van Liesbet’s Reiscenter kan jij pas echt helemaal genieten van je vakantie.

Contact

Neem bij vragen zeker contact op met het reiskantoor. Wanneer je eens wil langs gaan, kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen. Zo ben jij zeker dat je helemaal op je gemak je reis kan samenstellen met één van de medewerkers van Liesbet’s Reiscenter. Uiteraard mag je ook altijd even zo binnen wandelen als je in de buurt bent. Je vindt het kantoor van Liesbet’s Reiscenter in de Molenstraat in het centrum van Herenthout. Op slechts een paar meter van de kerk.

Het kantoor is ook makkelijk bereikbaar voor klanten uit Herenthout doordat het in het centrum is gelegen. Toch is het centrum van Herenthout ook makkelijk bereikbaar voor mensen uit Herentals, Grobbendonk, Nijlen, Berlaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout of Westerlo. Of je dus uit Herenthout komt of van iets verder uit de buurt, liesbet’s Reiscenter is de plaats waar je moet zijn om jouw reis te laten samenstellen.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

10:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
di
10:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
wo
-
| 13:30 - 18:00
do
-
| 13:30 - 18:00
vr
10:00 - 12:00
| 13:30 - 18:00
za
Gesloten
zo
Gesloten

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herenthout om te bezoeken

Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.
Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel...
Anne-Fleur_Logo
Voor een bloemetje, een kamerplant, een leuke creatie (ook op maat gemaakt) of gewoon een toffe babbel of wat advies,...
placeholder_logo
Fietsen Johan Laenen is al meer dan 20 jaar het adres voor alle expertise over fietsen in Herenthout en de...

Gerelateerde handelaars

Travel_tip_Reizen_Logo
Travel Tip Reizen by Selectair uit Herenthout is een referentie als het gaat over gepersonaliseerde reizen. Van Argentinië tot Zimbabwe....
Selectair_De_Reispas_Logo
Selectair De Reispas bevindt zich in de Pas 116 in Geel. Vanuit een prachtig pand organiseert, regelt en verdeelt het...
Cirkel_Reizen_Logo
Ga jij graag zorgeloos op vakantie? Dan ben je bij Cirkel Reizen in Balen aan het goede adres. Hier vind...