Tourenaar Logo

Liesbet’s Reiscenter

Beschrijving 

Met meer dan 20 jaar ervaring is Liesbet’s Reiscenter een vaste waarde in Herenthout. Hier kom je dus binnen in een professionele omgeving met enorm ervaren medewerkers. Die medewerkers helpen je heel graag met het samenstellen van je favoriete reis of trip. In het aanbod van Liesbet’s Reiscenter vind je autovakanties, citytrips, cruises, vliegvakanties en meer.

USATravels en ExploreJamaica

Liesbet’s Reiscenter is heeft 2 specialiteiten waarvoor je zeker eens moet langs gaan in het kantoor. Zo zijn USATravels en ExploreJamaica onderdeel van Liesbet’s Reiscenter. Dankzij deze specialiteiten kan jij er op rekenen je hier de beste trips kan samenstellen. Het reisbureau is namelijk helemaal op de hoogte van de ‘must see’ plaatsen en de ‘hot trends’ in zowel Jamaica als in Amerika.

Reisagent als je assistent

Ga je op vakantie? Neem dan een reisagent als je assistent. Door de kiezen voor Liesbet’s Reiscenter als jouw reisbureau, kies je voor een stressloze vakantie. De reisagenten van Liesbet’s Reiscenter luisteren graag naar wat jouw wensen zijn. Daarna gaan ze aan de slag om alles voor jouw te regelen. Van het vervoer tot hotel en zelfs eventuele verzekeringen. Door jouw reis te laten samenstellen door een reisagent van Liesbet’s Reiscenter, moet jij er enkel voor zorgen dat je koffer klaar is en je zonder stress vertrekt op vakantie. Dankzij een reis van Liesbet’s Reiscenter kan jij pas echt helemaal genieten van je vakantie.

Contact

Neem bij vragen zeker contact op met het reiskantoor. Wanneer je eens wil langs gaan, kan je ook altijd even telefonisch contact opnemen. Zo ben jij zeker dat je helemaal op je gemak je reis kan samenstellen met één van de medewerkers van Liesbet’s Reiscenter. Uiteraard mag je ook altijd even zo binnen wandelen als je in de buurt bent. Je vindt het kantoor van Liesbet’s Reiscenter in de Molenstraat in het centrum van Herenthout. Op slechts een paar meter van de kerk.

Het kantoor is ook makkelijk bereikbaar voor klanten uit Herenthout doordat het in het centrum is gelegen. Toch is het centrum van Herenthout ook makkelijk bereikbaar voor mensen uit Herentals, Grobbendonk, Nijlen, Berlaar, Heist-Op-Den-Berg, Hulshout of Westerlo. Of je dus uit Herenthout komt of van iets verder uit de buurt, liesbet’s Reiscenter is de plaats waar je moet zijn om jouw reis te laten samenstellen.

0/5 (0 Reviews)

Bedrijfsgegevens 

014 51 83 89
Molenstraat 10, 2270 Herenthout

Openingsuren 

Maandag
13:30 - 18:00
Dinsdag
10:00 -
13:30 - 18:00
Woensdag
13:30 - 18:00
Donderdag
Vrijdag
13:30 - 18:00
Zaterdag
Zondag
Gesloten

Categorie 

Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Selectair_De_Reispas_Exterieur

Selectair De Reispas

Geel
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Travel-Zone_Schilde_Exterieur

Travel Zone Schilde

Schilde
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Banjo_Reizen_Sfeerbeeld_2

Banjo Reizen

Westerlo
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Reisbeeld van D-Tours Reizen in Grobbendonk

D-Tours Grobbendonk

Grobbendonk
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Reisbureau_Conny_Cars_Sfeerbeeld_2

Reisbureau Conny Cars

Westerlo
Brug over het Kanaal Dessel-Schoten in Retie
Verzicht uit een reis van Travel Tip Reizen Herenthout

Travel Tip Reizen

Herenthout