Een smoske met kipsaté, gemaakt door Bij De Gommer in Herenthout.
Het logo van broodjesmarkt 'Bij De Gommer'. Onder de naam van de broodjeszaak staat een tekening van een broodje dat zelf een broodje gaat eten. Helemaal onderaan staat een telefoonnummer van de broodjeszaak.

Bij De Gommer

0478 53 92 01
Molenstraat 54,
2270 Herenthout

Website

Beschrijving

Broodjesbar “Bij De Gommer” is een kleine, gezellige broodjeszaak in Herenthout. Hier worden alle broodjes vers en met enorm veel liefde gemaakt. Dit gebeurt in een moderne setting dankzij een recente verbouwing en vernieuwing van de handelszaak.

Belegde broodjes

Bij “Bij De Gommer” kom je voor heerlijke verse belegde broodjes. Het menu van Bij De Gommer bestaat uit een grote variëteit om uit te kiezen. Dit gaat van de gewone smoskes kaas/hesp en broodjes gezond tot speciale broodjes zoals een smos boulet speciaal. Wanneer je langs gaat bij De Gommer, moet je zeker eens de club kip speciaal proberen. Dit is één van de grootste troeven van de broodjeszaak waar iedereen over spreekt.

Bicky Burger

Voor mensen die zin hebben in iets steviger dan een gewoon belegd broodje, biedt Broodjesmarkt Bij De Gommer ook Bicky Burgers aan. De Bicky Burger is een belgische hamburger met heerlijke, speciale sauzen en bicky uitjes (gefrituurde uitjes). De Bicky Burger is, doordat het een van oorsprong rasechte Belgische burger is, vooral in België een populaire snack die je bij veel frituren en broodjeszaken kan vinden. Maar ook in Nederland kan je de hamburger hier en daar terugvinden.

Broodjeszaak Bij De Gommer biedt de enige echte Bicky Burger aan. Hierdoor is de kwaliteit van jouw burger steeds gegarandeerd.

Broodjes voor bedrijven

Een belangrijke meeting kan al eens uitlopen. Leg potentiële klanten of partners in de watten om een dik contract binnen te halen of gewoon om de relatie te onderhouden. Dit kan je makkelijk doen met een pakket broodjes van Broodjesmarkt Bij De Gommer voor de lunch. De verse broodjes zullen je vergaderpartners zeker kunnen bekoren en hierdoor hoeven ze ook niet zelf op zoek naar een lunch. Een broodjesmand van Bij De Gommer kan aan kantoor worden geleverd. Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Drank

Zoals bij elke broodjeszaak, heeft Bij De Gommer ook drankjes voor bij je broodjes. Een maaltijd is namelijk niet af zonder heerlijk drankje. Spoel dus je broodje door met een cola, fanta, sprite of iced tea. Misschien heb je liever toch een pintje? Als je Bij De Gommer langs gaat, heb je keuze genoeg.

Contact

Zin in een broodje? Nood aan een lunch? Je kan steeds terecht bij Broodjesmarkt Bij De Gommer. Deze handelaar heeft zijn broodjeszaak in het hartje van Herenthout in de Molenstraat. Hier in het centrum van deze Kempische gemeente ligt de broodjeszaak ideaal voor een lunch tijdens een gezellig namiddagje winkelen.

Moet je nog een broodjesbuffet regelen voor je werkgever? Ook dan kan je terecht bij Broodjesmarkt Bij De Gommer. Neem zeker telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

0/5 (0 Reviews)

Kaart

Openingsuren

ma

11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
di
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
wo
Gesloten
do
Gesloten
vr
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
za
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00
zo
11:30 - 13:30
| 16:00 - 21:00

Categorie

Gemeente

Andere handelaars in Herenthout om te bezoeken

t_Krantje_Herenthout_Logo
Krantenwinkel ‘t Kranje in Herenthout is een vaste waarde in het centrum van de gemeente. Voor iedereen uit Herenthout is...
Het logo van Happyland.
Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een verjaardag, speelgoed voor de kids, schoolmateriaal om het...
Text-It_Logo
TEXT-IT uit Herenthout is een reclamebureau en jouw specialist inzake buitenreclame en binnenreclame. TEXT-IT zorgt voor de juiste reclame en...

Gerelateerde handelaars

Frituur_Fritjes_en_Zo_Logo
Frituur Fritjes & Zo is een echte Belgische Frituur waar je de typische Belgische frietjes kan gaan eten. Bij een...
Plein_15_Logo
Voor een koffie, iets te eten of een heerlijk ijsje in Oevel moet je in Plein 15 zijn. Plein 15...
Het logo van Haute Frituur. De naam van de frituur staat in het midden met erboven de namen van de uitbaters (Jelle en Loren) en onder de frituurnaam het jaar waarin ze zijn begonnen.
Haute Frituur in Nijlen is een frituur die je de verfijnde kunst van echte Belgische frieten. Je vindt Haute Frituur...