Zwaneven Meubelen

Zwaneven Meubelen

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Zwaneven Meubelen in Oud-Turnhout is een begrip in de regio Turnhout en al meer dan 25 jaar een supervoorgelige meubelwinkel waar je de beste kwaliteitsmeubelen aan heel voordelige prijzen kan komen kopen. In de outlet meubelwinkel vind je topmerken aan -30% tot zelfs -70%. Dit aanbod komt voornamelijk uit failissementen, overstock etc. Zo kan Zwaneven Meubelen deze nieuwstaat meubelen aan heel voordelige prijzen aanbieden. In de showroom van meer dan 5000m² groot, kan je wandelen door de ruimste keuzen van zetels en volledige salons over eetkamers, slaapkamers met bed tot verlichting. Hier zit vast en zeker wel iets tussen dat in de smaak gaat vallen.

Het team van Zwaneven Meubelen verwelkomt je graag in de winkel. Je vindt Zwaneven Meubelen langs de steenweg op Mol, net buiten het centrum van Oud-Turnhout wanneer je van Turnhout richting Retie rijdt. De winkel is iets verder achterin gelegen in het groen, maar Zwaneven Meubelen heeft steed duidelijke signalering staan aan de oprit waardoor je ze niet zal missen. Voor meubelen in de regio van Turnhout, dan moet je bij Zwaneven Meubelen in Oud-Turnhout zijn.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  10:00 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   10:00 - 18:00
  • Wednesday
   10:00 - 18:00
  • Thursday
   10:00 - 18:00
  • Friday
   10:00 - 18:00
  • Saturday
   10:00 - 18:00
  • Sunday
   10:00 - 17:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart