WASD – Gaming Café

WASD – Gaming Café

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

WASD – Gaming Café in Turnhout brengt het nieuwe concept van game café nu naar de Antwerpse Kempen. Gaming is het nieuwe cool. Een computergame kan veel socialer zijn als je denkt en een bordspel is totaal niet stoffig. Niet overtuigd? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan het WASD gaming café in het UGC bioscoop complex van turnhout. Hier kan je spelletjes spelen met je makkers en maten. Je kan er nieuwe gamingcompanen leren kennen of gewoon een drankje drinken en wat socializen toekomstige bordspel-tegenstanders.

In het gamma van WASD in Turnhout vind je bekende en minder bekende namen terug. In de PC-games zijn dit onder meer Among Us, Apex, Dota 2 en Counerstrike. Op consoles zijn er namen beschikbaar zoals Fifa 21, Crash Team Racing en Fortnite. Bij de boardgames vind je namen als Risk, Jenga, Jungle Speed, Regenwormen, De Kolonisten van Catan, Carcassonne en Cards Agains Humanity.

Je vindt WASD- Gaming Café in Turnhout terug in het UGC bioscoop complex in het centrum van Turnhout. Met parking onder en achter het gebouw, de UGC bioscoop in het gebouw en handelszaken zoals een frituur in de omgeving, vind je hier alles vlakbij om uren speelplezier te hebben.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   12:00 - 23:00
  • Thursday
   16:00 - 23:00
  • Friday
   16:00 - 01:00
  • Saturday
   10:00 - 01:00
  • Sunday
   10:00 - 23:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart