Wapenhandel Peeters Frans

Wapenhandel Peeters Frans

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Wapenhandel Peeters Frans in Herentals is jouw referentie op vlak van jachtuitrusting. In deze wapenwinkel kan je terecht voor jachtgeweren, tweedehands wapens, luchtkarabijnen, munitie en veel meer. De experten van Wapenhandel Frans Peeters, Yannick, adviseert je bij elke verkoop om ervoor te zorgen dat jij het juiste materiaal aankoopt. Heb je nog geen ervaring of ben je niet helemaal zeker van je stuk? Omdat een wapen gevaarlijk kan zijn in de foute handen, voorziet Yannick begeleiding en opleiding van beginnende schutters. Ook jij kan beroep doen op de expertise die Wapenhandel Peeters Frans te bieden heeft en je laten begeleiden in het leren of verbeteren van je schietkunsten.

Je vindt Wapenhandel Peeters Frans op Duipt in Herentals. Dit is in de groene natuur tussen Morkhoven, Noorderwijk en Herenthout. Hier is ruimte genoeg om alles over wapens te leren en eens met een wapen te vuren. Ideaal ligt Wapenhandel Frans Peeters daarvoor naast de schiettereinen van schietvereniging TIR Der Kempen. Dit is niet alleen een ideale omgeving om eens met een wapen te schieten, het is ook de uitgelezen plaats om met een wapen te leren omgaan.

TIR Der Kempen

Wil je jezelf eens uitleven op een schietterein? Zin om kennis te maken met het sportschieten? Dan is TIR Der Kempen de ideale vereniging voor jouw. Hier kan je komen om op een veilige manier eens een wapen te vuren op een doel. Daarnaast kan je bij TIR Der Kempen ook alle geheimen van de jacht leren. Met 3 olympische Trap standen, een dubbele trap, een jachtparcours en een compak heeft TIR Der Kempen alles in huis wat een liefhebber van sportschieten maar kan wensen. Daarnaast ligt TIR Der Kempen net naast Wapenhandel Frans Peeters wat maakt dat de club altijd alles bij de hand heeft. Zin in een initiatie kleiduifschieten? Neem dan zeker eens contact op met Yannick van Wapenhandel Peeters Frans. Hij zal je zeker kunnen verder helpen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Closed UTC+2

  • Monday
   00:00 - 18:30
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   10:00 - 18:30
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   10:00 - 18:30
  • Saturday
   10:00 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart