Tuincentrum Marechal

Tuincentrum Marechal

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Tuincentrum Marechal in Turnhout is niet je typische tuincentrum. In de eigen kwekerij kweek tuincentrum Marechal eigen haagplanten, bodembedekkers, klimop, lavendel, hortensia’s, siergrassen en vaste planten. Marechal is dus veel meer dan een gewone bomenkwekerij of plantenkwekerij. Tuincentrum Marechal kweekt een heel gevarieerd aanbod aan bomen, struiken en tuinplanten.

Deze planten biedt tuincentrum Marechal te koop aan in de eigen winkel die je kan terug vinden in de groene rand van Turnhout. Anders dan je typische tuincentrum vind je bij het Marechal tuincentrum Turnhout dus geen tuinkabouters, barbecues, tuinmeubelen en keukengerei, maar wel de eigen gekweekte planten en bomen. Deze staan in de showroom heel overzichtelijk opgesteld. Dankzij die overzichtelijke indeling van de serres, de brede paden vind je in het grote aanbod met uitgebreide assortiment aan soorten en maten bij tuincentrum Marechal snel alles wat je nodig hebt.

Ben je dus op zoek naar vaste planten of een leuke boom? Bezoek de winkel van tuincentrum Marechal in Turnhout tijdens de openingsuren of contacteer ze via het telefoonnummer.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:00 - 18:00
  • Monday
   09:00 - 18:00
  • Tuesday
   Day Off
  • Wednesday
   09:00 - 18:00
  • Thursday
   09:00 - 18:00
  • Friday
   09:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 17:00
  • Sunday
   10:00 - 16:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart