Ti-Ret

Ti-Ret

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Ti-Ret is een kleine, gezellige naaiwinkel in Schoonbroek, een groen en rustig gehucht van Retie. De winkel is gevestigd op de bovenverdiepen van zaakvoerster Tinny Pijnenborg’s woning. Wanneer je naar het winkeltje wil, ga je langs de voordeur van het huis binnen om zo naar de eerste verdieping te gaan.

Stoffen en naaiwinkel met persoonlijke touch

Bij naaiwinkel Ti-Ret kan je terecht voor echt alles voor je naaiwerken. Zo vind je hier stoffen, wol, patronen en nog veel meer. Alles voor je handwerken kan je bij Ti-Ret halen. Wanneer je de winkel binnen komt en er door wandelt, zal de ruime keuze je vast en zeker opvallen. Ti-Ret is letterlijk tot de nok gevuld met allemaal leuke spullen, stoffen, wol, breinaalden enzovoort.

Een persoonlijke aanpak is heel belangrijk voor zaakvoerster Tinny. De stoffenwinkel is in haar huis en ze nodigt dus jouw als klant eigenlijk bij haar thuis uit. Die huiselijke sfeer zal je vast opmerken wanneer je bij Ti-Ret je aankopen gaat doen. Tinny neemt heel graag de tijd om je persoonlijk verder te helpen en je bij te staan met raad en daad. Doordat ze zelf ook al jaren bezig met hand- en naaiwerken, kan ze ook putten uit een rijke ervaring om je het juiste advies te geven.

Ga je dus naaien, breien, haken, borduren… ga dan zeker langs bij naai- en breiwinkel Ti-Ret. Met Ti-Ret ben je goed gestart.

Ontdek de winkel nu al

Ontdek Ti-Ret nu al. Volg de virtuele rondleiding en wandel nu al eens door Ti-Ret van thuis uit. Dankzij de 360° tour kan je nu al een kijkje binnen nemen en de winkel ontdekken. Alle leuke spulletjes kan je dan snel in het echt gaan bekijken tijdens een bezoekje tijdens de openingsuren.

Contact

Heb je na het zien van de virtual tour zin om eens te gaan shoppen voor stof, garen, wol… bij stoffenwinkel Ti-Ret? Dan vind je de winkel langs hoogakkers in Schoonbroek. Schoonbroek is een klein, groen gehucht van Retie dat tussen Retie centrum en Turnhout ligt. Het centrum van dit gehucht is op zich al heel rust en Ti-Ret bevindt zich den ook nog eens in een rustige, doodlopende straat. Je kan hier dus met een gerust hart de baan over steken of zelfs met de fiets naar de winkel.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ti-Ret.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   09:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Thursday
   Day Off
  • Friday
   09:30 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   09:30 - 16:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart