Textiel Van Der Borght

Textiel Van Der Borght

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Textiel Van Der Broght is al 4 generaties de plek in Aarschot waar jij alle tectielproducten kan halen. Dit kan gaan van kleding over ondergoed en lingerie tot badtextiel of bedlinnen. Je vindt het allemaal bij Textiel Van Der Borght in een gezellige kledingwinkel in een leuke buurt in Aarschot.

Kleding

Wanneer je toekomt op Schaluin, de straat waar Textiel Van Der Borght gelegen is, zal je zien dat de etalage van de kledingwinkel gevuld staat met allemaal kledij. Het aanbod aan kledingstukken dat je hier kan kopen is constant in verandering. Textiel Van Der Borght volgt namelijk graag de laatste mode. Maar in de etalageruimte zullen steeds paspoppen staan die een glimp geven op de collectie aan kleding die je in de winkel zelf kan kopen.

Lingerie

Bij vele kledingwinkels is de afdeling met ondergoed en lingerie beperkt tot een klein hoekje ergens achteraan in de winkel. Niet zo bij Textiel Van Der Borght. Hier weten ze dat lingerie en ondergoed heel belangrijk is en daar zetten dan ook vollop op in. Wanneer je bij Textiel Van Der Borght gaat winkelen, zal je dan ook niet enkel keuze hebben uit een uitgebreid aanbod aan lingerie, maar je kan ook rustig op je gemakt alles passen. En wanneer je niet goed weet waar je op moet letten, komen de medewerksters van Textiel Van Der Borght je graag bijstaan met al hun expertise en advies.

Textiel Van Der Borght verdeelt ondergoed van onder meer Sloggi, Eskimo, Perlinda, Schiesser en nog veel meer.

Badtextiel

Niets beter dan in de zomer een vakantie aan het strand. Maar ook daar mag je er op je best uitzien. Gelukkig vind je bij Textiel Van Der Borght alles wat je daarvoor nodig hebt. In het uitgebreide aanbod aan badtextiel vind je namelijk niet enkel badjassen of handdoeken, ook badpakken, bikini’s en zwembroeken vind je hier terug. Net zoals bij alle andere textiel, volgt Textiel Van Der Borght graag de laatste mode wanneer het om badmode gaat. Hier vind je dus steeds bikini’s en badpakken die helemaal de laatste trends volgen.

Contact

Wil je een overzicht van het volledige gamma aan kleding, lingerie, badmode, bedlinnen en textiel dat je kan terugvinden bij Textiel Van Der Borght? Je vindt de textielwinkel terug op Schaluin in Aarschot. Dit is een leuke winkelstraat waar je nog vele andere handelaars terug vindt. Voor vragen kan je ook altijd eerst even telefonisch contact opnemen. Het team van Textiel Van Der Broght helpt je graag verder met alle vragen en problemen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:30 - 17:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:30 - 17:00
  • Wednesday
   09:30 - 17:00
  • Thursday
   09:30 - 17:00
  • Friday
   09:30 - 17:00
  • Saturday
   09:30 - 17:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart