‘T Ritske

‘T Ritske

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Scheur in je broek? Dan is ‘T Ritske de plek waar je moet zijn. ‘t Ritske is een naaiwinkel in Pulle (Zandhoven) waar je alles terug vind voor je eigen naaiwerken en waar je terecht kan voor retouches en andere diensten.

Naaiwinkel

‘T Ritske is in de eerste plaats een naaiwinkel met een breed aanbod aan naaimaterialen. Zo kan je hier steeds naald en garen halen, maar ook ritsen, knopen, stoffen en motieven. Bij ‘T Ritske kan je steeds rekenen op professioneel advies van een experte die dagelijks bezig is met naaien. Je wordt geholpen met een glimlach en de uitbaatster denkt zelfs mee met jouw projecten. Zo vind je niet enkel de perfecte benodigdheden om je naaiwerk tot een goed einde te brengen, je wandelt hier ook altijd buiten met een hoop tips en tricks om je skills naar het volgende level te heffen. Ook voor andere handwerken zoals breien of haken kan je bij ‘t Ritske in Zandhoven altijd de juiste benodigdheden vinden.

Diensten

Naast de naaiwinkel, biedt ‘t Ritske ook een hele rits aan andere diensten aan. Zo kan je er terecht voor retouches aan je kledij. Het inkorten van een broek, het innemen van een bloes, vervangen van een knop of rits of het lappen van een gat in je kledij, alles wordt met de grootste professionaliteit bijgewerkt. Na een retouche bij ‘t Ritske zal je nauwelijks zien dat er iets aan je kleren is aangepast. Het ziet er steeds uit als nieuw.

Verder kan je bij ‘t Ritske ook terecht voor de droogkuis van je meest kostbare kledij. Een leren jas, of en gevoelige vlek op je lievelingsjurk word met de grootste zorg verwijderd. Voor de doorkuis werkt ‘t Ritske samen met een gespecialiseerde firma met jaren ervaring en een grote reputatie op vlak van de droogkuis. Zo ben jij steeds zeker dat je de kledingstukken die je binnen brengt met de grootste zorg worden behandeld tot ze er weer zo goed als nieuw uitzien. Klaar om weer een stapje in de wereld te zetten.

Bezoek de naaiwinkel

Heb je nood aan een stof of een rits? Of heb je kleren die moeten bijgewerkt of gerepareerd worden? Zoek je een naaiwinkeltje in de buurt van Zandhoven? Dan moet je zeker eens bij ‘t Ritske gaan kijken. Heb je nog vragen voor je wil langs gaan? Bel dan zeker eens naar ‘t Ritske. De zaakvoerster zal je met alle plezier te woord staan en verder helpen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor (Opgelet! Dit is geen contactformulier om de handelaar te contacteren). Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Wednesday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Thursday
   09:00 - 12:00
  • Friday
   09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
  • Saturday
   09:00 - 12:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart