‘t Kwarteltje

‘t Kwarteltje

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Krantenwinkel ‘t Kwarteltje in Merksem is een jouw krantenboetiek in de buurt. Hier kan je terecht voor je algemene dagblad of krasloten, maar ook voor je magazines en tijdschriften zoals weekbladen of maandbladen kan je hier verkrijgen. Verder verdeelt het Kwarteltje in Merksem ook snoepgoed, drank voor onderweg, rookwaren, wenskaarten en GSM-kaarten.

Ticket van De Lijn

Neem je de bus om tot in Antwerpen te komen vanuit Merksem? Moet je naar het ziekenhuis en neem je De Lijn? Heb je een abonnement nodig voor je woon-werk verkeer? Of om naar school te gaan? Of nog iets anders? Voor al je verplaatsingen met openbaar vervoer, zorg je best dat je vooraf een ticketje hebt. Bij ‘t Kwarteltje in Merksem kan je allerlei tickets van De Lijn kopen. Het team van ‘t Kwarteltje vertelt je graag het verschil tussen alle verschillende bus- en tramkaarten en helpt je op weg om snel en vlot je verplaatsingen met bus of tram te kunnen maken.

Bpost Postpunt

Om je postpakketten van Bpost te verzenden of ontvangen, kan je ook altijd bij ‘t Kwarteltje terecht. Deze krantenwinkel is namelijk jouw Bpost postpunt voor Merksem. Wanneer je niet thuis bent wanneer je pakje geleverd wordt, kan je je pakket laten leveren bij ‘t Kwarteltje en daar elke werkdag tot 18u gaan afhalen. Ook het terugsturen van pakketjes die je niet meer nodig hebt, kan bij ‘t Kwarteltje. De medewerkers helpen je graag verder zodat jouw doosje op de juiste plaats wordt afgeleverd.

Contact

Je vindt dagbladhandel ‘t Kwarteltje op de Laarsebaan in het noorden van Merksem in een rustige, maar gezellige wijk niet ver van het fort van Merksem. Het is aangenaam om per fiets of te voet naartoe te gaan. In de buurt is ook voldoende ruimte om je wagen te parkeren als je met de auto komt. Het team van ‘t Kwarteltje ontvangt je van maandag tot en met zaterdag graag met een glimlach. Bij vragen kan je ook altijd telefonisch contact opnemen.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+2

  05:00 - 18:00
  • Monday
   05:00 - 14:00
  • Tuesday
   05:00 - 18:00
  • Wednesday
   05:00 - 18:00
  • Thursday
   05:00 - 18:00
  • Friday
   05:00 - 18:00
  • Saturday
   05:00 - 14:00
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart