‘T Ijsbolleke

‘T Ijsbolleke

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

‘T Ijsbolleke in Oosterlo (Geel) is een ijssalon waar je leker en vers ijs kan gaan eten. Zaakvoerder Peter Verlinden maakt hier zelf zijn ijs in verschillende smaken met verse ingrediënten. Het smakenpallet veranderd heel regelmatig waardoor het steeds een verrassing is welke nieuwe smaken Peter weer uit zijn hoed heeft getoverd. Het ijs kan je opeten op het zonnige terras van ‘T Ijsbolleke, maar je kan ook je ijs gewoon afhalen.

Naast ijs, biedt ‘T Ijsbolleke ook andere lekkere zaken aan zoals koffie, frozen yoghurt of wafels. Daarnaast kan je ook lekkere ijstaarten of ijsstronken bestellen. Alle producten zijn steeds zelfgemaakt en vers. Hierdoor is de kwaliteit ongeëvenaard. Vraag het aan de klanten, ‘T Ijsbolleke is een echte aanrader.

Tot slot worden bij ‘T Ijsbolleke ook regelmatig leuke optredens georganiseerd. Zo kan je genieten van een lekker ijsje, een koffie of een heerlijke brusselse wafel bij een streepje muziek. De artiesten komen veelal uit eigen regio wat ‘T Ijsbolleke een leuk lokaal karakter geeft.

Je vindt ‘T Ijsbolleke op de Zammelseweg aan de rand van het centrum van Oosterlo, deelgemeente van Geel. Hier in een mooi gebouw iets achterin zit ‘T Ijsbolleke met terras. Vooraan aan de straatkant is er voldoende plaats voorzien om je fiets te plaatsen en zijn er een paar parkeerplaatsen voorzien voor wie iets verder uit de buurt komt. ‘T Ijsbolleke is alle dagen open.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Nu Open UTC+1

  13:00 - 21:00
  • Monday
   13:00 - 21:00
  • Tuesday
   13:00 - 21:00
  • Wednesday
   13:00 - 21:00
  • Thursday
   13:00 - 21:00
  • Friday
   13:00 - 21:00
  • Saturday
   13:00 - 21:00
  • Sunday
   13:00 - 21:00

  Categorieën

  Locatie

  Kaart