Slotenmakerij Aerts

Slotenmakerij Aerts

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Slotenmakerij Aerts in Diest is meer dan 100 jaar geleden opgericht door Karel Aerts. Het vakmanschap werd toen van generatie op generatie doorgegeven. Vandaag kan de slotenmakerij rekenen op maar liefst 5 generaties aan ervaring. Dat wil zeggen dat je hier altijd een oplossing kan vinden voor jouw probleem.

Toen Karel Aerts in 1902 met zijn slotenmakerij begon, had hij 2 ambachten waarop hij zijn focus legde. Zo deed Slotenmakerij Aerts vanaf het begin aan siersmederij en en slotenmakerij. Ook vandaag kan je nog terecht voor slotenmaker diensten zoals het kopiëren van sleutels, aankoop van nieuwe sloten, depanages en herstellingen terecht bij Slotenmakerij Aerts, maar ook nummerplaten en gepersonaliseerde badges behoren nu tot het gamma. Daarnaast biedt Slotenmakerij Aerts ook de mogelijkheid om zelfgekozen afbeeldingen te laten graveren op een houten oppervlak.

Heb je jezelf buiten gesloten? Is je slot kapot? Heb je een dubbele sleutel nodig of iets anders? Dan moet je zeker bij Slotenmakerij Aerst zijn. Ontdek vandaag nog alle producten en diensten die de slotenmaker je kan aanbieden en ga langs in de winkel. Of neem eens telefonisch contact op.

Wat kan je verwachten van een slotenmaker?

Let op wanneer je een slotenmaker belt! Er zijn malafide slotenmakers die proberen te profiteren van jou. Een goede slotenmaker heeft enkel het beste met je voor en zal daarom altijd correct en transparant te werk gaan. Bij een bonafide slotenmaker zal je dan ook altijd op voorhand een duidelijk en transparant tarief terugvinden. Verder zal je ook altijd een fysiek adres kunnen terugvinden of opvragen van de eerlijke slotenmakers.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
  Je voornaam

  Je emailadres

  Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?


  Today Gesloten UTC+2

  09:30 - 13:30
  • Monday
   Day Off
  • Tuesday
   12:00 - 16:00
  • Wednesday
   09:30 - 13:30
  • Thursday
   09:30 - 13:30
  • Friday
   Day Off
  • Saturday
   Day Off
  • Sunday
   Day Off

  Categorieën

  Locatie

  Kaart