Schapenhof

Schapenhof

Gemiddelde Beoordeling

Beschrijving

Schapenhof in Rijkevorsel is de belevingsboerderij van boer Jef en zijn vrouw. Sinds 2010 kan je in onze voormalige schapenboerderij terecht voor een heel belevingsprogramma. Zowel jong als oud vinden hier spel en plezier. De inbreng van het Leaderproject, is het Schapenhof uitgegroeid tot een grote speler op gebied van boerderijrecreatie.

In het Schapenhof kan je terecht met je familie of een groep vrienden om een hele dag zot plezier te beleven. Wij hebben spelletjes die kunnen worden afgestemd op elke grote van groep en een grote variëteit aan leeftijden. Hierdoor zijn wij ook ineens de ideale plaats om je verjaardagsfeestje te organiseren.

Daarnaast bied het Schapenhof ook mogelijkheden om met je bedrijf langs te komen. Onder professionele begeleiding brengen we jouw team dichter bij elkaar. In de ruime omgeving staan wij gekend om onze teambuildings die steeds een groot succes zijn.

Bij al onze activiteiten staan jij en de boerderij centraal. We laten elke bezoeker hun passie beleven waarbij de boerderij en spel centraal staan. Ons team zorgt ervoor dat je je goed voelt en met een grote glimlach ons terrein verlaat. Iedereen beleeft hier groot plezier.

Fout gezien op deze pagina?

Help de website te verbeteren en stel hieronder je verbetering voor. Ben je de eigenaar van deze zaak? Contacteer ons en bepaal zelf wat er op je pagina komt!
    Je voornaam

    Je emailadres

    Welke veranderingen moeten er aangebracht worden?